Catalin Botezatu: Sunt singura persoana publica din Romania care poarta o bijuterie din tantal VIDEO EXCLUSIV


Catalin Botezatu si-a lansat prima colectie de bijuterii, in colaborare cu Galeriile Sabion. Pe langa metale pretioase, safire si briliante, Galeriile Sabion propun tantalul, o premiera absoluta pe piata de bijuterii din Romania.


"Sunt onorat ca sunt prima persoana publica din Romania care poarta o bijuterie din tantal. Combinatia de tantal si aur de 18 karate este new entry, cea mai fashion la ora actuala. Este cel mai imposibil de lucrat material din lume. Sunt foarte putini cei care au reusit sa-l modeleze," a declarat Catalin Botezatu.

Designer-ul nu e la prima colaborare in acest domeniu. Acesta cocheteaza de ani buni cu design-ul de bijuterii, chiar daca nu a facut public acest lucru.

"Am trecut de mult timp de la haine la accesorii, dar n-am facut public acest lucru pentru ca n-am considerat ca exista un moment atat de important ca acesta al lansarii Galeriilor Sabion, cu care colaborez," a declarat Catalin.

Intrebat ce i se pare mai greu - sa creeze haine sau bijuterii, Catalin Botezatu a dat un raspuns prompt: "Nu mi se pare nimic greu. Daca iti place ceva in fashion si daca faci cu pasiune, totul este simplu."

related posts

Modifică setările cookies