Cele mai frumoase si luxoase bijuterii la Globurile de Aur 2015. Inspira-te din stilul vedetelor tale preferate


Globurile de Aur reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din industria filmului si se remarca in fiecare an printr-un spectacol plin de stralucire si o desfasurare de forte impresionanta.


Evident, vedetele se straduiesc sa aiba cele mai spectaculoase aparitii, covorul rosu transformandu-se intr-un podium pe care defileaza  cele mai ravnite creatii in materie de rochii de seara si bijuterii ale marilor designeri. 

Cand vine vorba despre accesorii, intotdeauna opulenta este ridicata la rang de arta, fie ca vorbim despre cercei, coliere, inele sau bratari. Realizate din aur, argint sau platina, decorate cu diamante sau pietre pretioase, bijuteriile vedetelor sunt extrem de costisitoare. Totusi, poti opta pentru modele asemanatoare, realizate din cristale Swarovski, elegante, dar ult mai accesibile ca pret de la Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski.

Cerceii candelabru isi pastreaza in continuare suprematia! Opulenti, pretiosi si spectaculosi acestia pun in valoare orice tinuta si incadreaza elegant chipul. Jennifer Lopez, Amal Alamudin, Emily Blunt, Jeniffer Aniston, Jessica Chastain, Helen Mirren si Kate Beckinsale au ales cercei voluminosi cu pietre transparente sau colorate. 

Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Emily Blunt

Un alt trend in materie de cercei la Globurile de Aur au fost modelele in forma de stea sau de "floare de gheata" care captiveaza privirea si dau o nota de eleganta rafinata. Ei au fost preferati de Alessandra Ambrosio, Diane Kruger, Claire Danes si Julianne Moore

Alessandra Ambrosio, Claire Danes

Un alt trend care s-a remarcat au fost bratarile "tennis bracelets", cu pietre asezate in sir (Julianne Moore, Diane Kruger), inelele multiple purtate la aceasi mana (Heidi Klum) si cerceii cu surub care se prind cu surub de lobul urechii.

Julianne Moore, Heidi Klum

In privinta colierelor, celebritatile au renuntat la modelele statement, optand pentru un decolteu care lasa la vedere pielea!

  • Cele mai frumoase si luxoase bijuterii la Globurile de Aur 2015. Inspira-te din stilul vedetelor tale preferate

related posts

Modifică setările cookies