Rihanna, pictorial incendiar în lenjerie intimă cu bijuterii de 2 milioane de dolari


Rihanna își promovează lenjeria intimă de lux, creată special pentru Ziua Îndrăgostiților, cu un pictorial incendiar. 


Artista de 32 de ani face mai mulți bani din îmbrăcăminte și cosmetice care îi poartă numele, decât din muzică. Rihanna, care deține propriul brand de îmbrăcăminte din anul 2019, își promovează acum colecția de lenjerie intimă creată special pentru Valentine’s Day.

Ținuta sexy a fost accesorizată cu bijuterii cu diamante și rubine care valorează pste 2 milioane de dolari. În imaginile postate pe rețelele sociale se disting inele, coliere și un candelabru impresionant care poartă semnătura fabricantului de bijuterii Hammerman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna mai poartă și două inele cu rubine uriașe și două brățări în stil Art Deco, care valorează 35.000 de dolari fiecare. Conform reprezentanților Lang Antiques, aceste bijuterii au circa 100 de ani vechime, scrie Page Six.

Rihanna are, în prezent, o avere de 550 de milioane de dolari și un venit anual estimat între 70 și 100 de milioane de dolari. Pe lângă muzică, artista realizează câștiguri însemnate din compania de cosmetice în care s-a asociat cu LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton), cea mai mare companie producătoare de bunuri de lux din lume, cu sediul la Paris. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

  • Rihanna, pictorial incendiar în lenjerie intimă cu bijuterii de 2 milioane de dolari

related posts

Modifică setările cookies