Acoperă totul, dar burtica rămâne la vedere cu orice preț! Rihanna, aparitic chic la Paris


Rihanna continuă să impresioneze cu stilul ei îndrăzneț din timpul sarcinii. Așa cum ne-a obișnuit anul trecut, când era însărcinată cu primul ei copil, artista poartă ținute care îi lasă burtica la vedere.


Aflată la Paris alături de iubitul ei A$AP Rocky, Rihanna defilează în ținute care mai de care mai îndrăznețe. Paparazzii au surprins-o la cină într-un local select, acoperită cu o glugă supradimensionată, însă cu burtica pe afară, ca de obicei.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Într-o altă seară, paparazzii au fotografiat-o ieșind din hotel, într-un top cu umerii goi și o pereche de pantaloni cool albaștri.

Artista a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil în timpul show-ului pe care l-a susținut la Super Bowl, în februarie.

După ce o perioada l-a ținut pe bebelușul ei departe de mass media, în ultima perioadă Rihanna le arată și fanilor cât de drăgălaș e micuțul. Acesta deja a bifat o apariție în revista Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Cântăreața a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când este mămică: “Nu îți mai amintești cum era viața înainte, e cea mai mare nebunie care mi s-a întâmplat”. Ca orice mămică în primele luni după naștere, Rihanna a spus că viață ei în acea perioadă a fost că un “rollercoaster”.

“Să crești un tânăr negru este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități în viață. Mă întreb în ce lume îmi las copilul. “Asta e planeta pe care va crește?” – spune Rihanna, care se gandese la viitorul copiilor ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

În ciuda provocărilor din viața de mămică, Rihanna spune că aceasta experiență a consolidat relația ei cu A$AP Rocky și că sunt “cei mai buni prieteni” cu bebelușul.

  • Acoperă totul, dar burtica rămâne la vedere cu orice preț! Rihanna, aparitic chic la Paris

related posts

Modifică setările cookies