Rihanna, cele mai  cool și nonconformiste apariții din toate timpurile. GALERIE FOTO 


Rihanna, frumoasa cântăreață din Barbados, a devenit un fashion icon mondial datorită outfiturilor sale senzaționale.


Rihanna face parte din categoria celor mai bine îmbrăcate vedete, dovadă fiind aparițiile sale impecabile în nenumărate rânduri. Stilul său nonconformist a cucerit lumea, aceasta devenind “regina aparițiilor extravagante”. În ciuda faptului că unele dintre ținutele sale au fost ironizate pe internet, diva nu s-a lăsat păgubașă și a continuat să ne încânte cu outfituri din ce în ce mai controversate.

Să aruncăm o privire asupra celor mai bune look-uri!

Riri este cunoscută pentru faptul că ia foarte în serios tematicile Met Gala, acordând atenție fiecărui detaliu. Spre exemplu, tema evenimentului de anul trecut a fost “Hainele de duminică”, o aluzie la expoziția “Trupuri paradisiace: Moda şi Imaginaţia catolică”, când diva și-a făcut apariția pe covorul roșu într-un diader papal ornamentat, marca John Galliano, asortat cu mitră papală purtată pe cap, conform Cosmopolitan

Citește și: Rihanna nu mai arată așa! Ce schimbare de look și-a făcut vedeta

 

Regina Met Gala a surprins și în anul 2016, când tema evenimentului a fost ”Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between”, generând cele mai multe menționări pe rețelele de socializare. Artista a optat pentru o rochie florală supradimensionată, realizată manual.

 

Rihanna - regina balului

Nu putem să nu amintim faimoasa rochie galbenă cu trenă uriașă și blană de vulpe, marca Gui Pei Couture. Rochia a fost lucrată manual de către designerul chinez timp de 2 ani și a cântărit aproape 25 de kilograme. 

Citește și: Rihanna, furtună de critici în social media după ce și-a modificat corpul. Imaginea catre i-a scandalizat pe toți

La ceremonia Council of Fashion Designers of America Awards, Rihanna a oferit o apariție de neuitat, purtând o rochie transparentă care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Rochia a fost realizată de Adam Selman și a fost acoperită cu 216 000 cristale Swarovski.

Simțul artistic al Rihannei a evoluat enorm de-a lungul timpului datorită faptului că și-a asumat riscuri, declarând că nu s-a îndoit niciodată de alegerile făcute.

We found love in a hopeless place, iar acest loc este garderoba Rihannei. 

Vezi și: Profil de celebritate - Jeniffer Lopez

  • Rihanna, cele mai  cool și nonconformiste apariții din toate timpurile. GALERIE FOTO 

related posts

Modifică setările cookies