Cele mai frumoase surori din lume, spectaculoase la Săptămâna Modei de la New York. Cum au apărut Gigi și Bella Hadid


Nu e de mirare că DiCaprio e atât de disperat să o cucerească! Gigi Hadid a fost imaginea perfecțiunii la New York Fashion Week.


Surorile Hadid au fost principala atracție la prezentarea noii colecții Tom Ford din cadrul Săptămânii Modei de la New York. Gigi și Bella au fost strălucitoare și la propriu, și la figurat, în ținutele spectaculoase create de designerul american.

Pentru show, modelele au avut parul voluminos și ondulat, și au defilat în rochii sexy din paiete, cu șliț adânc și abdomenul la vedere. Accesoriile au ieșit în evidență: Gigi și Bella au purtat cercei supradimensionați, din paiete.

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Cele două surori au fost admirate din public de Brooklyn Beckham și noua lui soție, Nicola Peltz, precum și de Madonna și fiica ei, Lourdes.

Gigi Hadid, la începutul unei relații cu Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid chiar au o relație, așa cum se zvonește de ceva vreme. Paparazii i-au surprins pe cei doi împreună, iar tabloidele britanice au publicat deja primele imagini cu cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Fotografiile cu cei doi au fost făcute la o petrecere exclusivistă, dată de niște prieteni ai actorului și acesta nu se aștepta că imagini cu el și Gigi să apară în presă. Surse apropiate celor doi susțîn că aceștia, într-adevăr, se întâlnesc, însă deocamdată “o iau încet” și că mai ies cu cu alte persoane, nu au “exclusivitate”. 

“Leo nu e genul care să sară dintr-o relație în alta. Ia lucrurile încet”, a spus sursa citată de Daily Mail.

 

Despărțită de Zayn Malik, cu care are un copil, Gigi ar fi oarecum reticentă să înceapă o relație cu DiCaprio, însă noile imagini par a dovedesc contrariul.

  • Cele mai frumoase surori din lume, spectaculoase la Săptămâna Modei de la New York. Cum au apărut Gigi și Bella Hadid

related posts

Modifică setările cookies