Cine este Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo di Caprio. Vezi 5 lucruri pe care nu le stiai despre ea


Madalina Ghenea este o romanca superba, care face furori in Italia. Are un corp perfect: la o inaltime de 1,79 metri, are dimensiuni de 90-60-90 si un bust impresionant, care a ajutat-o sa faca bani din numeroase campanii de lenjerie intima. Chiar daca in Romania nu s-a prea auzit de ea, in Italia este faimoasa, iar acum este pe cale sa cucereasca si Hollywood-ul!


Madalina Ghenea tocmai a fost surprinsa de paparazzi alaturi de Leonardo di Caprio, care tocmai s-a despartit de Blake Lively. Daca cei doi formeaza un cuplu, romanca noastra este o norocoasa: Leonardo este faimos pentru rolurile celebre, dar si pentru vacantele interminabile in cele mai exotice locatii din lume.

Pana aflam mai multe despre presupusa lor relatie, te invitam sa afli mai multe despre Madalina Ghenea.

1. A ajuns in Italia la varsta de 14 ani, in Milano, pe o ploaie torentiala. Avea doar o harta in mana si zece castinguri la care trebuia sa ajunga, dar cu toate acestea, a cucerit foarte repede Italia.

2. Presa internationala a comparat-o cu Angelina Jolie

3. A participat la "Ballando Con Le Stelle", varianta italiana a emisiunii "Dansez pentru tine". Producatorii emisiunii au numit-o cea mai frumoasa femeie din lume.

4. In 2008, a fost una din protagonistele celebrului calendarul PERONI.

5. A jucat in videoclipul melodiei "Il tempo tra di noi" al lui Eros Ramazzotti, in care apare in rolul iubitei cunoscutului cantaret. S-a zvonit ca cei doi ar fi avut si o relatie

 

Vezi poze exclusive cu cei doi aici!

Vezi cu ce alte modele a mai fost cuplat Leonardo di Caprio pe acasatv.ro!

  • Cine este Madalina Ghenea, noua iubita a lui Leonardo di Caprio. Vezi 5 lucruri pe care nu le stiai despre ea

related posts

Modifică setările cookies