Dezastru vestimentar: J Lo - mai sclipitoare decat bradul de Craciun!


Toata lumea parca o ia razna odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Peste tot vedem sclipici, paiete si mult, mult rosu. Cu toti stilistii lor cu tot, nici vedetele nu scapa de frebra Craciunului ai aleg cele mai neinspirate outfituri in aceasta perioada. Dupa Halle Berry, care ne-a ingrozit cu un costum mai stralucitor decat bradul de la Universitate, acum este randul lui J Lo sa o dea in bara.


Daca saptamana trecuta o laudam pe Jennifer Lopez ca arata excelent in orice situatie, iata ca saptamana asta cantareata isi face loc la categoria "prost imbracate".

Costumul pe care J Lo l-a ales pentru un show tv i-a lasat pe toti criticii de moda muti de umire. Nu de admiratie, ci de oroare! Nici macar in bradul de Craciun nu se regaseste atata auriu cat este in costumul divei latino-americane. Si ca efectul sa fie si mai devastator, si-a ales si pantofii pe aceeasi tematica.

Trecand peste socul initial, nici macar forma costumului nu o avantajeaza. Asta sa fie problema ei! Sotul Mark Anthony nu pare deranjat de efectul ametitor al costumului sclipitor si pur si simplu o soarbe din priviri.

  • Dezastru vestimentar: J Lo - mai sclipitoare decat bradul de Craciun!

related posts

Modifică setările cookies