Diva supremă! Jennifer Lopez, garderobă de aproape 200.000 $ în luna de miere. În ce ținute a defilat


Jennifer Lopez a transformat străzile Parisului într-un adevărat podium de moda. Vedeta a defilat în ținute de zeci de mii de euro, care, însumate, duc spre 200.000 de dolari.


Calculul l-au făcut ziariștii de la Daily Mail, care au calculat ținută cu ținută și le-a dat peste 180.000 $, în condițiile în care luna de miere încă nu s-a încheiat :)

În loc să aleagă un loc liniștit, retras și intim, poate pe o insulă exotică, Ben Affleck și Jennifer Lopez au preferat pentru luna de miere un oraș extrem de agitat – Parisul. Nu că nu ar fi spectaculos în “orașul iubirii”, însă paparazzii sunt pe urmele lor la orice mișcare – îi fotografiază la hotel, pe stradă, la muzee, pe yacht, la restaurant… Practic, avem de-a face cu un adevărat reality show "Bennifer" :)

 

@doina_cristiana Ținutele lui Jennifer Lopez din luna de miere costă aproape 200.000 $ #jenniferlopez #jlo #lunademiere #honeymoon #paris #benaffleck #tinute #haine #gucci #d&g #hermesbag #stilvestimentar #foryou #fy #outfits ♬ Love Don't Cost a Thing - Jennifer Lopez

J Lo știe că toți ochii sunt pe ea, așa că și-a ales ținute pe măsură, de sute și zeci de mii de euro – unele casual, altele super elegante, pentru cine la restaurante exclusiviste.

Ziariștii de la Daily Mail au calculat ca look-ul din prima zi, în care a purtat o rochie roșie Forte Forte, a dus-o la 1395 de euro, cu tot cu sandalele Andrea Wazen Antingone PVC. A doua zi, diva a schimbat mai multe ținute, care însumate au făcut peste 45.000 de dolari.

 

Una dintre cele mai spectaculoase apariții a fost cea în rochie Gucci lungă, cu motive florale, care costă 10.500 $, pe care a accesorizat-o cu o geanta D&G, în valoare de 6000$.

Într-o altă zi diva latino a avut la purtare o geantă Hermes Birkin Alligator, în valoare de 80.000$.

Intră în galeria foto să vezi o parte din outfiturile spectaculoase în care a defilat Jennifer Lopez în luna de miere.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Diva supremă! Jennifer Lopez, garderobă de aproape 200.000 $ în luna de miere. În ce ținute a defilat

related posts

Modifică setările cookies