FashionRed Carpet by Dorin Negrau, o colectie superba de rochii de gala VIDEO


FashionRed Carpet este o colectie de rochii de seara realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale caracteristice designerului Dorin Negrau.


Designerul s-a inspirat pentru aceasta colectie din perioada stilului clasic, pedant, atent la cele mai mici detalii al doamnelor din lumea veche. Rochiile prezentate in culori de la bej pina la lila si verde smarald au captivat atentia publicului de la prima aparitie pe covorul rosu. Colectia in linii clasice combinate cu detalii si taieturi moderne a fost prezentata pe treptele palatului  purtata de modele si actrite.

Actritele Medeea Marinescu, Meda Victor, Crina Semciuc, Ozana Oancea, Tania  Popa si Madalina Draghici au fost castigatoare ale Oscarului elegantei, fiind parte a prezentarii. Rochiile din matase si materiale pretioase au pus in valoare siluetele actritelor designerul personalizind fiecare rochie pentru a se potrivi purtatoarei. Evenimentul a fost  transmis live pe ecranele COCOR Media Chanel si pe site-ul Perfecte.ro

Printre invitatii prezenti s-au numarat: Diana Dumitrescu, Dana Savuica, Rita Muresan, Roxana Iliescu, Livia Dila. 

  • FashionRed Carpet by Dorin Negrau, o colectie superba de rochii de gala VIDEO

related posts

Modifică setările cookies