Iata ce propune Burberry pentru sezonul toamna-iarna 2010-2011 GALERIE FOTO


Achizitionarea unei haine pentru sezonul rece trebuie sa fie intotdeauna o investitie inspirata. Aceasta pentru ca ea trebuie sa se asorteze cat mai bine cu restul pieselor din garderoba. Pentru a fi la moda si pe final de an, trece pe lista achiziilor o haina in stilul military sau un trenci negru. Iara daca te tin picioarele, asorteaza-le cu o pereche de cizme peste genunchi.


Pentru colectia propusa pentru acest sezon, designerul de la Burberry, Cristopher Bailey, a primit o multime de laude. Criticii de moda au spus ca majoritatea modelelor propuse pot face parte oricand din lista obiectelor vestimentare in care merita sa investesti banii.

"Cand am facut colectia, m-am gandit la uniforme si la fetele care merg in armata. Dar ideile mi-au venit cand m-am uitat la o geaca de aviator din arhive. Si cand am inceput sa concep colectia, m-am gandit ca o haina clasica de aviator se poate transforma usor intr-un trenci, cu atuurile de rigoare: sexy si puternic, feminina si masculin in acelasi timp" a declarat Cirstopher Bailey.

Asadar, daca vrei sa faci o achizitie de succes, inspira-te din stilul propus de Burberry!

  • Iata ce propune Burberry pentru sezonul toamna-iarna 2010-2011 GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies