În sfârșit! Primele imagini cu cele trei rochii de mireasă ale lui Jennifer Lopez: artista a postat fotografii de la nuntă


Jennifer Lopez și-a ținut câteva zile fanii în tensiune, însă, până la urmă, a postat câteva imagini de la nunta ei fabuloasă cu Ben Affleck. Artista, care a fost mireasă pentru a patra oară, a arătat spectaculos.


Diva latino le-a arătat admiratorilor rochiile ei de mireasă create de Ralph Lauren, pentru că, la fel ca orice divă, J Lo a schimbat mai multe ținute în timpul ceremoniei.

La a patra nuntă din viața ei, Jennifer Lopez a fost imaginea… purității :) Artista a optat pentru rochii albe și a avut chipul acoperit de voal. 

Una dintre cele trei rochii a avut o trena de 6 metri și se estimează că fiecare a costat în jur de un milion de dolari.

Rochiile de mireasă couture pot costa oricât între 55.000 și 5 milioane de dolari. Dar ale lui Ralph Lauren costă mai mult, de obicei. „Aceste rochii încep de la aproximativ 500.000 de dolari fiecare pentru că sunt cusute manual cu cele mai bune materiale și conțin cristale și perle”, a spus un stilist pentru DailyMail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Lauren nu creează de obicei rochii de mireasă. De fapt, rochia transparentă de culoare crem pe care a făcut-o când Priyanka Chopra s-a căsătorit cu Nick Jonas a fost doar a patra rochie de mireasă pe care designerul a conceput-o. Costul acelei rochii a fost estimat la 2 milioane de dolari, deoarece avea cusute în partea din față perle, peste 11.000 de cristale Swarovski și mii de paiete, precum și o mulțime de dantelă lucrată manual.

 

  • În sfârșit! Primele imagini cu cele trei rochii de mireasă ale lui Jennifer Lopez: artista a postat fotografii de la nuntă

related posts

Modifică setările cookies