J Lo a bifat cel mai mare dezastru vestimentar in animal print din cap pana in picioare. Cum arata Fergie intr-o combinatie asemanatoare


Jennifer Lopez nu este singura vedeta care se imbraca din cap pana in picioare in animal print. Diva latino a fost chiar criticata d ecateva ori din cauza acestui lucru...pentru ca, uneori, ce este prea mult, strica.


A fost si cazul celebrului ei outfit cu imprimeu de sarpe, care prinde lista celor mai dezastruoase aparitii ale divei latino de-a lungul timpului. In 2011, J Lo a combinat haotic o rochie mini cu animal print cu o pereche de cizme foarte lungi, Christian Louboutin, cu acelasi gen de imprimeu.

Acum, Fergie face o combinatie in acelasi stil, insa in loc de imprimeu de sarpe ea a ales imprumeu de leopard. Fergie a fost fotografiata de paparazzi purtand un catsuit cu animal print, care o transforma intr-o felina sexy :)

Ca si J Lo, Fergie si-a asortat hainele leopard print cu pantofi cu acelasi imprimeu. Dar totusi efectul nu este atat de deranjat ca la Jennifer Lopez. Bine ca nu a ales si o poseta cu imprimeu de leopard :) La 39 de ani, tanara mamica arata spectaculos. Desi este mica de inaltime, silueta supla si tocurile o fac sa para mult mai inalta.

Fergie a avut insa si aparitii mai nereusite in animal print...cum ar fi cea din imaginea de mai jos.

Iar Jennifer Lopez a aratat de atatea ori ca o adevarata diva afisandu-se pe covorul rosu in rochii animal print.

  • J Lo a bifat cel mai mare dezastru vestimentar in animal print din cap pana in picioare. Cum arata Fergie intr-o combinatie asemanatoare

related posts

Modifică setările cookies