Jennifer Lopez, huiduită pe covorul roșu, la Toronto. Totul i se trage de la haine


Jennifer Lopez a fost umilită în public la premiera celui mai nou film în care joacă, eveniment de covor roșu care a avut loc la Toronto.


Jennifer Lopez s-a dus la Festivalul de Film de la Toronto pentru premiera de gală a celui mai nou film în care joacă – Hustlers – alături de soțul ei, Alex Rodriguez. La intrarea pe covorul roșu, actrița n-a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta. Câteva persoane de pe margine, în special femei, au început să o huiduie și să o certe pentru rochiile din blană naturală pe care le poartă cu ostentație.

Să-ți fie rușine, J Lo pentru că poți haine de blană!”, „Încetează să mai porți blană, Jennifer Lopez”, „Nu mai purta blană de vulpe”, strigau de pe margine militantele pentru drepturile animalelor sălbatice, conform TMZ.

Actrița a fost vădit afectată de reacția celor care o criticau de față cu toată lumea bună a filmului, tocmai la premiera filmului ei, Hustlers.

La un momant dat, J Lo a fost surprinsă de aparatele de fotografiat într-o ipostază ciudată, iar cârcotașii spun că actrița le-ar fi arătat protestatarilor degetul mijlociu.

FOTO: Profimediaimages.ro

Jennifer Lopez nu a stat prea mult timp la fotografii pe covorul roșu, din cauza celor care scandau neîncetat împotriva ei. O femeie i-a reproșat de pe margine că ar fi ucis „mii de animale” pentru a le purta blănurile, în timp ce o alta a strigat în gura mare că J Lo are încă sângele lor pe mâni.

Citește și: Jennifer Lopez, dans la bară la 50 de ani! Vezi un VIDEO de excepție

La Toronto, J Lo a purtat o rochie galbenă, creație a creatoarei egiptene Yasmine Yeya.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Actrița se află în plină campanie de promovare a noului ei film – Hustlers – peliculă care va ajunge în România la 27 septembrie 2019. La sfârșitul lunii august, vedeta a șocat audiența venind îmbrăcată complet în piele, la un eveniment de promovare a filmului.

FOTO: Getty Images

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

  • Jennifer Lopez, huiduită pe covorul roșu, la Toronto. Totul i se trage de la haine

related posts

Modifică setările cookies