Kitty, fashionista care promovează moda sustenabilă filmându-se în timp ce se îmbracă și se dezbracă


Moda este viața ei, însă crede că industria fashion consumă iresponsabil resurse și intervine brutal în mediul înconjurător. O tânără influencer pasionată de modă promovează într-un mod inedit moda durabilă și creatorii de bunuri obținute cu grijă față de natură.


Kitty se declară o fashionistă cu misiune clară: aceea de a face moda sustenabilă distractivă și sexy. Tânăra, originară din Hong Kong, se filmează în timp ce se dezbracă și se îmbracă și postează totul online.

De fiecare dată, ținutele și accesoriile pe care le poartă provin de la designeri mici, axați în primul rând pe protejarea mediului. Ea face parte dintr-o comunitate digitală care promovează bunul-gust și moda sustenabilă care și-a propus să-i sprijine pe producătorii de articole vestimentare și accesorii care sunt atenți la nevoile planetei.

După ani de muncă într-o ONG de mediu, mi-am dat seama că durabilitatea este întotdeauna văzută ca bunica, plictisitoare și deloc mișto. Prin urmare, în 2020, am lansat contul de Instagram @kittyunofficial cu scopul de a face durabilitatea distractivă și sexy, cu viziunea unei economii circulare și a unei lumi conștiente de consum”, scrie Kitty pe blogul ei.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Clipurile sale, în care se dezbracă și îmbracă ținute realizate de designeri care pun profitul pe locul doi, au mare priză la publicul ei. Fashionista promovează creatori de bunuri sustenabile ce respectă natura care îi aprovizionează cu materii prime. 

Printre ei se află și Ninety Percent, o companie de bunuri de lux din Londra care investește 90% din profituri în cauze sociale și de protecția mediului. 

Suntem cei mai frumoși când suntem încrezători în noi înșine. Iubește-ți corpul, nu-i lăsa pe alții să-și pună nesiguranța asupra ta. Concentrează-te pe a te îmbunătăți, în fiecare zi. Mănâncă bine, dormi bine, fă sport bine. Consecvența este cheia”, mai scrie Kitty pe blogul ei.

Comunitatea sa online numără 133.000 de urmăritori pe Instagram.

Fotografii: @kittyunofficial

Vezi și VIDEO:

  • Kitty, fashionista care promovează moda sustenabilă filmându-se în timp ce se îmbracă și se dezbracă

related posts

Modifică setările cookies