Mihai Albu alaturi de McQueen, Blahnik si Louboutin in enciclopedia SHOEGASM!


Mihai Albu marcheaza o noua reusita. Se pare ca aparitiile repetate in revista Vogue au fost doar inceputul pentru "arhitectul de pantofi". Numele sau se regaseste in "SHOEGASM" - enciclopedia dedicata celor mai avangardisti designeri de pantofi alaturi de colosi ai modei la nivel international. 


SHOEGASM ii dedica designerului roman nu mai putin de 10 pagini, performanta egalata doar de catre Manolo Blahnik si Kobi Levi. Poate nu intamplator, mai mult de o treime dintre designerii selectionati au la baza studii in arhitectura, fiind evidentiata inca o data particularitatea gandirii structurate de aceasta disciplina care a dat unele dintre cele mai creative minti din moda pana in prezent.

"Sunt onorat de faptul ca brandul Mihai Albu a fost ales pentru acest proiect. Propunerea a venit firesc, in urma promovarii din ce in ce mai intense pe plan international a muncii mele. Simt ca in acest moment s-au asezat foarte clar bazele evolutiei modei romanesti in afara granitelor, baze pe care putem construi o adevarata traditie ca identitate culturala si specific creativ", a spus Mihai Albu.

  • Mihai Albu alaturi de McQueen, Blahnik si Louboutin in enciclopedia SHOEGASM!

related posts

Modifică setările cookies