Paris Hilton a prins drag de România! Revine acum la Mamaia, pe 18 august! Un elicopter privat o aduce din București direct la mare!


Moștenitoarea imperiului Hilton va face mare show pe litoralul românesc! 

    


Autor : Dana Popa

 
După ce a făcut mare show, în calitate de DJ faimos la București, într-unul din cele mai bine cotate cluburi, încasând, se pare un onorariu de aproape o jumătate de milion de dolari, celebra Paris Hilton revine, neașteptat de repede, în România.

De această dată, moștenitoarea imperiului Hilton va poposi la mare, la Mamaia, pentru o scurtă incursiune pe litoralul românesc, care probabil, o va umple din nou de bani.  Paris Hilton vine la Mamaia pentru un super DJ set electrizant, care va avea loc într-un super club, cel mai nou epicentru al distracției estivale din Mamaia Nord.  

 

După succesul extraordinar avut în urmă cu aproximativ o lună în locația din București, Paris Hilton revine în România sambătă, 18 August, pentru a face un show extraordinar în locația cu același nume, deschisă în Mamaia Nord, la doar 2 săptămani după ce pe aceeași scenă a avut loc un spectacol momorabil susținut de către megastarul internațional Jason Derulo. 

Show-ul pe care Paris Hilton îl pregăteste în cadrul petrecerii de zi din 18 August de la Nuba Beach Club Mamaia va fi unul vibrant, iar vedeta își va face apariția în jurul orei 19.00 cu un elicopter privat care va veni direct de la București și va ateriza pe heliportul beach clubului. 


Paris Hilton a îmbrătișat cariera de DJ în urmă cu 5 ani iar în prezent își petrece sezonul estival mixând în locații faimoase din Europa precum Ibiza, Mykonos sau St Tropez iar iarna are un job de resident DJ în Las Vegas.  

Moștenitoarea imperiului Hilton a lansat 25 de parfumuri și de curând o linie cosmetică de îngrijire corporală și a tenului, business-uri care împreună cu contractele de imagine și cariera de DJ i-au generat vedetei o avere estimate de peste 320 milioane de euro.

Rezervările pentru evenimentul de la Marea Neagră au fost făcute încă de la începutul lunii iar peste 90% dintre mese sunt deja ocupate. Un număr foarte mare dintre acestea sunt destinate clienților din Anglia, Franța, Elveția, UAE sau Germania care abia așteaptă să o vadă “live” pe extravaganta vedetă. 

  

  • Paris Hilton a prins drag de România! Revine acum la Mamaia, pe 18 august! Un elicopter privat o aduce din București direct la mare!

related posts

Modifică setările cookies