Ar fi marcat o aparitie reusita la plaja daca nu omitea un mic detaliu. De ce s-au amuzat toti cand au vazut cu ce era incaltata


Pentru mostenitoarea milionara a imperiului Hilton, munca si distractia merg mana in mana. Aflata in Maui intr-o scurta vacanta, Paris a fost anuntata ca trebuie sa plece intr-o calatorie de afaceri in… Honolulu, Raiul costumelor de baie.


Mandra de silueta ei impecabila si posesoarea unei colectii impresionante de bikini, diva a profitat deci de soare, valuri si peisajul superb pentru a-si etala articolele de plaja sumare in fata tuturor celor prezenti, indiferent ca erau turisti, localnici sau parteneri de afaceri.

Din pacate pentru ea insa, a ratat un mic detaliu care, in contextul respectiv, a pus-o intr-o situatie nu foarte placuta: a accesorizat toate costumele de baie cu… pantofi.

Acest mic, dar important detaliu este cu atat mai rusinos cu cat Paris se afla in Honolulu pentru a-si promova noua linie de haine. In calitate de designer deci, mostenitoarea ar fi trebuit sa stie ca va arata usor penibil in pantofi cu toc, la plaja.

Ca sa ii gasim totusi o scuza, presupunem ca milionara nu a avut timp sa isi faca bagajele asa cum se cuvine si ca si-a uitat sandalele si papucii de plaja acasa.

Spune si tu! Crezi ca a gafat cand a aparut asa de fata cu alti oameni? Era mai bine sa pozeze desculta daca tot nu avea incaltari potrivite pentru plaja?

  • Ar fi marcat o aparitie reusita la plaja daca nu omitea un mic detaliu. De ce s-au amuzat toti cand au vazut cu ce era incaltata

related posts

Modifică setările cookies