Paris Hilton, intr-o rochie extra transparenta. Cum a aparut pe covorul rosu al unui eveniment monden


Miliardara Paris Hilton a profitat intotdeauna de atuurile fizice, nefiindu-i teama sa arate cat de mult poate partile corpului, in cele mai provocatoare ipostaze.


Asa s-a intamplat si in urma cu putin timp, la un eveniment monden desfasurat in Los Angeles care a avut-o pe starleta drept invitata speciala. Lipsita de inhibitii, Paris si-a lasat la vedere partile intime ale corpului, intr-o rochie transparenta si lunga pana in pamant.

Incantati de privelistea oferita, fotografii prezeni la eveniment au profitat de ocazia si eu imortalizat-o. Maestra a alegerilor vestimentare neinspirate, mostenitoarea imperiului Hilton a fost tradata rochia mult prea stravezie pentru un eveniment de gala, ba chiar si-a lasat anumite parti intime la vedere in momentul in care s-a intors.

Iata instantaneele surprinse si cum arata din toate unghiurile tinuta aleasa de blonda devenita celebra datorita gesturilor ei extravagante.

Paris Hilton este una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite ale Americii. Spre deosebire de rudele ei afaceriste, mostenitoarea Imperiului Hilton e recunoscuta nu pentru contractele de milioane pe care le incheie, ci pentru extravaganta de care da dovada mereu. Avand in vedere cea mai recenta aparitie, ti se pare ca a exagerat?

  • Paris Hilton, intr-o rochie extra transparenta. Cum a aparut pe covorul rosu al unui eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies