Regina Letizia, în pantofi de sport și fără machiaj, în prima zi de școală a fiicelor sale


 
Regina Letizia a Spaniei și-a dus copiii la școală, purtând o ținută casual.


În prima zi de școală, Regina Letizia și soțul ei, Regele Felipe, au fost alături de cele două fiice ale lor. Regele fost cel care a condus mașina pe drumul spre școala Santa Maria de los Rosales, o instituție prestigioasă, situată la marginea orașului Madrid, pe care el însuși a urmat-o, în copilărie. 

Foto: Getty

Cele două mici prințese, Leonor (12 ani) și Sofia (11 ani) au purtat uniformă școalară și și-au cărat singure ghiozdanele. 

Citește și: Sacoul pe care toate admiratoarele Reginei Letizia îl vor dori. Cum să te îmbraci ca o regină la un preț convenabil

 

Pentru această ocazie, Letizia a preferat o ținută modestă, o pereche de blugi albi, tricou și o jachetă. De asemenea, a avut un machiaj minimalist, folosind doar un pic de gloss și mascara, iar părul l-a strâns într-un coc lejer.

Fosta jurnalistă a arătat ca o mamă obișnuită, fiind alături de copiii ei în prima zi de școală. 

Înainte să intre în familia regală, Letizia a fost o cunoscută prezentatoare TV, lucrând pentru CNN și Televisión Española. Această a mai fost căsătorită o dată, cu profesorul Alonso Guerrero Pérez. Deși era divorțată, i s-a permis să se mărite cu Felipe, pe atunci moștenitorul tronului. 

Vezi în galeria de mai jos cum s-a îmbrăcat Regina în prima zi de școală.

  • Regina Letizia, în pantofi de sport și fără machiaj, în prima zi de școală a fiicelor sale

related posts

Modifică setările cookies