Si-a dorit o nunta ca-n povesti, dar nimeni nu se astepta sa iasa chiar asa! Vezi rochia de mireasa superba si decorul de vis ales de cei doi miri


10 milioane de dolari! Atat l-a costat pe unul dintre fondatorii retelei de socializare Facebook nuntadin 2013 cu jumatatea sa, Alexandra Lenas.


Iepurasi reali, tron de peste 3 metri, serenada, o rochie de printesa, 364 de invitati, o intrare maiestuoasa prin porti de peste 6 metri, incrustate cu numele lor si un covor imens din petale albe de trandafiri. Acestea sunt numai cateva dintre detaliile de care s-au bucurat tinerii miri in cea mai importanta zi a vietii lor.

Dornici ca nunta sa arate ca rupta dintr-o poveste, ei au angajat arhitecti care au cosntruit special poduri asemanatoare celor din filmul "Lord of the Rings" si chiar elemente din castelele medievale, platind nici mai mult, nici mai putin de 10 milioane de dolari pentru toata nebunia!

Mai mult decat atat, vrand o nunta inspirata de "Stapanul Inelelor", au angajat personal designerul care a lucrat pentru filme. Nu in ultimul rand, mirele i-a cantat miresei un cantec din "Micuta Sirena", spre deliciul invitatilor, care au ramas pur si simplu surpinsi sa vada evenimentul de amploare planuit de Sean Parker.

Desi toata nunt a costat atat de mult, cei doi si-au permis! In fond, mirele este unul dintre cei mai mari antreprenori ai ultimilor ani, el fiind cel care a facut parte din crearea retelei de socializare Facebook.

In filmul "The Social Network", personajul lui a fost jucat de Justin Timberlake, asa ca cei care l-au vazut stiu cam care este personalitatea si stilul de viata adoptat de afacerist.

Desi nunta maiestuoasa din imagini lui a avut loc pe 1 iunie 2013, imagini detaliate au inceput tarziu sa iasa la suprafata, asa ca nu putem decat sa le admiram si sa tanjim la o astfel de zi speciala si pentru noi. Mai multe sunt in galeria foto.

Ce parere ai despre nunta lui Sean Parker? Dar despre decoruri si detalii? 

Foto: Vanity Fair

  • Si-a dorit o nunta ca-n povesti, dar nimeni nu se astepta sa iasa chiar asa! Vezi rochia de mireasa superba si decorul de vis ales de cei doi miri

related posts

Modifică setările cookies