Vedeta care a fost transformată într-o sculptură din nisip la Met Gala. A fost cărată în brațe pe scări, pentru că nu se putea mișca


Tyla este o cântăreață sud-africană care a “rupt” topurile cu “Water”, piesă care i-a adus și un premiu Grammy. Acum, la Met Gala, a reușit să se facă din nou remarcată.

Tag-uri: #Met Gala #Tyla

Tânăra, care a făcut senzație cu ținuta ei nonconformistă de la Met Gala, urmează să cânte în vară și la București, la Saga Festival. Tyla și-a făcut apariția la eveniment într-o “rochie” din nisip, creată de Balmain, care a fost practic sculptată pe trupul ei.

Evident, i-a fost aproape imposibil să urce scările de la Muzeul Metropolitan din New York, așa că a fost efectiv cărată în brațe. Pe post de poșetă, cântăreața sud-africană a avut o clepsidră.

@newsweek

Artist Tyla needed a little help getting up the stairs at the 2024 Met Gala. She wore a form-fitting Balmain gown made of sand.

♬ original sound - Newsweek

Pentru petrecerea de după Met Gala, rochia ei a suefrit o “mică” modificare: a fost tăiată.

“Inspirația din spatele acestei creații a provenit din dorința de a redefini limitele și de a transforma un material efemer într-o capodopera veșnică”, a spus directorul creativ de la Balmain, Olivier Rousteing pentru Vogue.@fatzimata #tyla #tylametgala #tyladress #balmain #olivierrousteing #tylawater #vestitotaylasabbia #tylametgaladress #metagalalooks #perte #viralvideo @Tyla @Balmain @OR ♬ suono originale - Fatzi | UGC CREATOR

„Ideea de a sculpta o îmbrăcăminte din ceva atât de efemer că nisipul mi-a aprins imaginația și nu aș putea fi mai mulțumit de rezultatul final", a mai spus Rousteing.

„Am căutat să facem ceva creativ, ceva complet diferit pentru prima mea Gală Met. Așa că, atunci când Balmain mi-a arătat ideea și schița, am știut că era perfectă. Ideea a fost nebunească și mi-a plăcut”, a spus și Tyla.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Vedeta care a fost transformată într-o sculptură din nisip la Met Gala. A fost cărată în brațe pe scări, pentru că nu se putea mișca

related posts

Modifică setările cookies