Vrei să fii prințesă la propria nuntă? Cum arată și cât costă o rochie de mireasă marca Disney


Probabil nu există adolescentă din ziua de azi care nu și-ar dori să îmbrace în minunata zi a nunții o rochie cu totul deosebită, inspirată din poveștile cu prințese.


Ariel, Belle, Cenușăreasa, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Tiana, Aurora sau Jasmine sunt personajele create de Disney care fascinează orice fetiță, încă din primii ani de viață. De-aici și până la crearea unor rochii de mireasă similare cu ținutele prințeselor de mai sus n-a fost decât un pas.

„Disney Fairy Tale Wedding Collections” se cheamă linia specială care va fi lansată peste Ocean, la New York și Toronto, în aprilie 2020, dar care va fi disponibilă clientelor din întreaga lume, inclusiv doamnelor și domnișoarelor din România. 

Deocamdată, cei de la Disney au făcut publice câteva schițe ale unor rochii de mireasă de acest tip (Ariel, Belle și Tiana), iar prețurile estimative sunt pentru toate buzunarele, de la 1.200 până la 10.000 de dolari pentru un exemplar.

„Atât de multe fete cresc admirând personajele lor preferate și inspirându-se din călătoriile lor. Suntem onorați să lucrăm cu Disney și să vedem cum romantismul din aceste povești prinde viață”, a declarat reprezentantul Allure Bridals, compania care s-a ocupat cu designul rochiilor.

  • Vrei să fii prințesă la propria nuntă? Cum arată și cât costă o rochie de mireasă marca Disney

related posts

Modifică setările cookies