(P) 3 produse care nu trebuie să lipsească din trusa ta de make-up


Cred că toate ne dorim ca vara să avem un look natural și o piele sănătoasă și îngrijită. De aceea am decis să vă povestim un pic despre câteva dintre produsele care nu ar trebui să lipsească din trusa oricărei femei care vrea să arate perfect în orice moment al zilei.


Pentru pregătirea tenului în vederea realizării unui machiaj rezistent, luminos și mai tânăr, îți recomandăm Serul cu Vitamina C de la Paese, pe care îl găsiți aici.

Această “apă a zânelor” are multiple acțiuni precum reducerea apartiei ridurilor și vindecarea semnelor lăsate de acnee. Mai mult, oferă și o rezistență îndelungată a machiajului putând fi folosit că baza de machiaj. Produsul conține o formulă uleioasă de Vitamina C și uleiuri prețioase care asigura rezultate eficiente în doar 4 săptămâni de folosire! 

Serul se poate folosi atât pe față cât și pe par sau unghii datorită proprietăților benefice oferite de vitamina C cunoscută pentru efectul puternic de creștere și regenerare al țesuturilor din tot corpul. Serul cu Vitamina C poate fi folosit pe tot parcursul anului atât în rutină de îngrijire de dimineață cât și seară. Este potrivit pentru pielea sensibilă și nu încarcă porii. Acest produs este rețeta pentru piele mai tânăra, mai luminoasă și mai hrănită, fiind dezvoltat în armonie cu natură.

Înainte să aplici fardul de pleoape care îți pune ochii în evidență, ar trebui să folosești o baza pentru acesta. Noi am testat și recomandăm Beauty Record de la Paese care crează un strat catifelat pe zona pleoapelor care nu doar ajută machiajul să reziste pentru un timp îndelungat dar și facilitează aplicarea acestuia. Formulă cremoasa este aliatul make-up artiștilor profesioniști pentru o culoare intensă și un machiaj mai rezistent. Baza este potrivită atât pentru farduri pulbere, compacte cât și pentru cele cremoase intensificand de asemenea culoarea acestora. Pentru rezultate spectaculoase, această baza trebuie aplicată pe fiecare pleoapă cu 5 minute înainte de a aplică fardul.

Dacă vrei că look-ul tău să fie complet, nu uită de culorile care aduc vara privirii tale. Aceste culori le poți găsi în paleta All about you de la Paese care conține o combinație de 12 nuanțe minunate create pentru machiajul de zi cu zi. Mulțumită nuanțelor foarte pigmentate, fără miros și cu o formulă sigură pentru ochi, purtarea și realizarea machiajului este pură plăcere pentru toată lumea. Mai mult, nuanțele nu se sfărâma și nu se strâng pe pliul pleoapelor. Produsul are atât nuanțe metalice, satinate și mate iar toate acestea sunt puse într-o casetă elegantă care se închide printr-un magnet.

Nu uită că look-ul perfect este look-ul care te face să te simți bine în pielea ta!

  • (P) 3 produse care nu trebuie să lipsească din trusa ta de make-up

related posts

Modifică setările cookies