Cea mai scumpa oja din lume costa 130.000 dolari! Cum arata si ce o face atat de costisitoare


Toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa detina unghii sanatoase si o manichiura care sa atraga toate privirile. Nu toate isi permit insa sa achizitioneze cea mai scumpa oja din lume, pe care numai sotiile de seici, probabil, o detin in arsenalul lor de frumusete


Cea mai scumpa oja din lume costa nici mai mult, nici mai putin de 130.000 de dolari si este comercializata de Models Own. Aurie si extrem de sofisticata, aceasta acopera frumos unghia, spun producatorii, care sustin ca odata pictate cu ea, degetele vor parea acoperite in foita de aur.

Nu culoarea si nici textura nu o fac insa atat de speciala si luxoasa, ci sticluta. Motivul? Recipientul in care este stocata este realizat din sticla si un dop din aur batut in 1118 mici diamante.

Pentru doamnele care isi doresc sa detina un astfel de produs luxos acasa si detin in conturi sume colosale, oja este disponibila la 130.000 de dolari. Reprezentantele sexului frumos care doresc culoarea, dar nu au resursele financiare, Models Own si Boots vor produce si sticlute obisnuite, care sa valoreze mult mai putin.

Ce parere ai? Crezi ca merita sa investesti intr-o astfel de oja? Crezi ca ai cumpara-o daca ai avea bani?

  • Cea mai scumpa oja din lume costa 130.000 dolari! Cum arata si ce o face atat de costisitoare

related posts

Modifică setările cookies