Te-ai saturat sa-ti indrepti parul dupa fiecare spalare? Uite care este solutia


Ai parul ondulat si nu iti place deloc acest lucru? Este ondulat, dar nu il poti aranja in niciun fel si esti nevoita sa apelezi mereu la placa de indreptat?


In primul rand, daca ai parul ondulat sau cret si nu-ti place, trebuie sa inveti sa nu te mai gandesti prima data la placa de indreptat. Exista si altfel de solutii care nu sunt la fel de daunatoare pentru podoaba ta capilara si care te vor ajuta sa scapi si de volum.

Exista deasemenea printre produsele cosmetice un ser de par care te va ajuta sa scapi de volum, de onduleuri si care iti va proteja parul pe toata perioada zilei de umezeala din atmosfera, lucru care este cel mai mare dusman al fetelor care isi indreapta parul in mod regulat.

Chiar daca iti lasi parul sa se usuce in mod natural, tot trebuie sa apelezi la acest ser de indreptare. Folosirea unei perii de indreptat parul este cea mai mare rugaminte pe care o au stilistii la noi, femeile, pentru ca in acest fel iti protejezi parul de rupere si ardere, probleme cauzate de placa de indreptat, dar iti si usuca parul mai repede din simplul motiv ca actioneaza asupra fiecarei suvite de par.

related posts

Modifică setările cookies