Tu te speli corect pe cap? Iata cum ar trebui sa-ti cureti corect parul


Orice persoana care tine la aspectul si igiena ei personala se spala pe cap frecvent. Nu multe dintre noi stim insa care sunt pasii corecti pe care ar trebui sa-i urmam cand ne curatam parul.


Toate femeile isi doresc sa aiba un par frumos, sanatos si stralucitor si s-ar spala si de 10 ori pe zi daca asta le-ar garanta rezultatul dorit. Cum se procedeaza insa corect? Care sunt pasii ideali pe care ar trebui sa ii urmeze oricine in momentul in care isi curata parul?

1. Piaptana-te inainte de a intra in cada. In felul acesta vei favoriza circulatia sangelui din scalp, vei preveni ruperea parului, dar si caderea lui.

2. Umezeste firele bine si toarna-ti in palma un sfert de capacel de sampon.  Aplica produsul de la radacina si mai apoi intinde-l spre varfuri. Daca ai par lung, mai adauga sampon pana in momentul in care tot parul este imbibat si acoperit.

3. Nu clati imediat. Timp de 2 minute, alinta-ti simturile si fa-ti un masaj circular. O data la 20 de secunde, inmoaie degetele in apa si ridica putin parul. Repete procedeul. In acest fel, emulsionezi samponul si favorizezi circulatia sangelui.

4. Clateste bine parul cu apa mai calda. Ai grija sa nu ramana niciun pic de produs pe par si testeaza ca sa te convingi ca ai procedat corect. Daca firele vor scartai la atingere, ai clatit cum se cuvine.

5. Aplica balsam de la jumatatea firelor si pana la varfuri. Lasa sa actioneze.Abia apoi clateste cu totul si foloseste apa rece pentru a inchide cuticulele.

related posts

Modifică setările cookies