(P) Liviu Vârciu și-a montat șemineul mult visat cu ajutorul meșterilor de la PEFOC


Sibienii de la PEFOC.ro, echipă specializată în comercializarea și montajul profesional de seminee pe lemne și al unui întreg univers de soluții de încălzire alternativă din România, au avut plăcerea să monteze în locuința îndrăgitei vedete de televiziune, Liviu Vârciu, un șemineu pe lemne premium. 


A fost vorba despre construcția unui șemineu cu coș de fum, care urma să fie amplasat în terasa lui acoperită și cu perete din sticlă, la casa din București. După mai multe discuții la diverse companii de șeminee, unde acestea i-au spus că nu este posibilă construcția unui șemineu în condițiile date – casă cu arhitectură modernă și perete din sticlă în terasă - Liviu a găsit soluția la Sibiu. PEFOC a acceptat provocarea, iar meșterii s-au pus pe treabă, știind că există soluții pentru orice tip de problemă!

Liviu Vârciu și-a dorit un șemineu cu ardere pe lemne, însă unul care să nu necesite șantier în locuință și să poată fi funcțional în cel mai scurt timp. Astfel că, în final, după mai multe discuții și modele prezentate, acesta a oscilat între alegerea unui semineu alb pe lemne sau cea a unui șemineu modular prefabricat, ce conține cel mai bun focar de șemineu asamblabil (montaj ușor și rapid) și coș de fum din inox Carbon, pentru evacuarea eficientă a fumului. Până la urmă, s-a mers pe varianta soluției de șemineu modular care se potrivea mult mai bine poveștii arhitecturale din locuința vedetei.  

Într-o zi și jumătate montarea șemineului a fost gata, fiind un real succes. Deși provocarea a fost destul de mare, echipa de montaj a dat dovadă de profesionalism, descurcându-se impecabil, mai ales având în vedere condițiile date și gradul ridicat de dificultate ce a presupus multă precizie și atenție sporită. 

Așadar, Liviu se poate lăuda acum cu un șemineu prefabricat montat direct în geamul terasei acoperite, pe al cărui traseu a fost instalată o turbină de tip ventilator, ce are rolul de a ajuta triajul forțat al coșului de fum. Având în vedere situația de amplasament a locuinței, dar și a limitărilor de montaj a coșului de fum, rezultatul a fost mai spectaculos decât instalarea unui șemineu pe gaz sau al unui coș de fum ceramic zidit.

În final, Liviu Vârciu a fost extrem de mulțumit de șemineu, dar și de întregul mod de lucru al echipei de montaj, și asta mai ales pentru că i s-a îndeplinit dorința de a avea un șemineu pe lemne în peretele din sticlă a casei. Bucurându-se de căldura, ambianța și trosentul lemnelor zi de zi, alături de cei dragi la gura unui focar inedit de șemineu, cu autocurățare a sticlei.

Dacă și tu îți dorești un șemineu, dar ai întâmpinat obstacole în a-ți monta unul, îți recomandăm să apelezi la PEFOC.ro. Aceștia îți vor oferi soluția potrivită nevoilor casei tale. Chiar și în cele mai delicate situații, meșterii sibieni nu se vor da la o parte de la nici un fel de provocări. 

Sub sloganul companiei “noi facem tot, tu pui pe foc!”, oricât de complicat ar putea părea un proiect, profesioniștii care dețin în ofertă probabil și cel mai bun termosemineu pe peleti, vor găsi mereu soluția potrivită astfel încât tu să te poți bucura alături de familie, prieteni sau persoana iubită, de clipe memorabile la gura unui șemineu călduros care alungă frigul nopților lungi și reci de iarnă.

related posts

Modifică setările cookies