(P) Un șemineu bun se cunoaște și după calitatea coșului de fum


Știați că la nivelul unui șemineu, în timpul utilizării, temperatura poate ajunge cu ușurință la valori extrem de ridicate? Tocmai de aceea este mai mult decât necesar, utilizarea unor coșuri de fum care să reziste fără probleme la căldura degajată, la depunerile de cenușă, condens și gazele care urmează să fie evacuate. 


În acest sens, meșterii echipei sibiene cu peste două decenii de experiență în servicii impecabile și comercializarea renumitului brand autohton de șeminee PEFOC, te vor ajuta cu consiliere de specialitate și cu o gamă diversificată de produse și soluții destinate sistemului de evacuare în siguranță al fumului, precum: soluții premium de cos fum ceramic HOCH, burlane și coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl deții. 

Și pentru că, în acest domeniu plin de provocări tehnologice, calitatea este singura care poate să garanteze reușita proiectului tău, în următoarele rânduri, vă vom prezenta o soluție profesională de burlan din inox.

Schiedel PERMETER este un produs care face parte din gama premium de burlane de șemineu și asta pentru că este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, perfect adaptat evacuării optime a gazelor de ardere, indiferent de tipul combustibilului folosit pentru generarea puterii calorice: combustibili solizi (lemne sau peleți), lichizi (bioethanol) sau gazoși (GPL). Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de ultimă generație din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să facă față cu brio, zgârieturilor sau șocurilor externe, indiferent de natura lor.

Coșul de fum se prezintă pe peretele exterior vopsit în negru, ce reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, numai potrivit pentru o locuință dotată cu un focar semineu rafinat. Fără alura unui coș industrial clasic, pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul de coș Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice. De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili - lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 150 mm și 200 mm.

PEFOC.ro, cu cei peste 20 de ani de existență pe piața autohtonă, este una dintre cele mai renumite firme românești de soluții termice alternative, datorită stocului permanent de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase, care include seminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii specializate. 

Toate acestea, alături de calitatea serviciilor de montaj profesional și expertiza dovedită prin miile de proiecte livrate cu succes clienților din întreaga țară, vin să stea mărturie universului spectaculos al soluțiilor alternative de încălzire premium.

related posts

Modifică setările cookies