Cat de (i)responsabil esti cu banii in functie de zodie. Afla cine nu plateste niciodata la timp


Care sunt cele mai (i)responsabile zodii din punct de vedere financiar:


Berbec

Este un semn zodiacal care nu intarzie niciodata plata ratelor lunare - chirie, intretinere, telefon sau rata, insa are tendinta de a face cumparaturi pe fond emotional. Cumparaturile impulsive ii lasa gaura mare in buget.

Taur

Aceasta este poate cea mai responsabila zodie cand vine vorba de plata la timp a diverselor cheltuieli lunare. Taurii sunt foarte meticulosi in privinta cheltuielilor si tin evidenta la tot ce cumpara.

Gemeni 

Este una dintre cele mai iresponsabile zodii din punct de vedere financiar. Cand vine vorba de bani, haosul este cel care le guverneaza viata. Sunt genul de persoane care intarzie mereu cu plata chiriei etc.

Rac

Sunt genul de persoane care nu se simt in siguranta cand tin sume mari in portofel, asa ca alege sa plateasca cu cardul. Este zodia care prefera sa faca cumparaturi in rate.

Leu

Studiile au aratat ca nativii din Leu sunt pe primul loc in topul zodiilor care isi uita cel mai des codul PIN de la card.

Facioara

Sunt persoane foarte bine organizate, care prefera sa isi rezolve problemele financiare apeland la plata online. Fiind organizati, iti indeplinesc intotdeauna obiectivele financiare.

Balanta

Sunt genul de persoane care nici macar nu deschid facturile ca sa vada cat au de plata. Intarezie intotdeauna cand vine vorba de plata facturilor.

Scorpion

Studiile au aratat ca nativii din aceasta zodie folosesc cel mai mult serviciul de descoperire de card. Pentru ca le place senzatia de a avea mereu bani, isi fac diverse carduri personalizate de pe care se pot "imprumuta".

Sagetator

Este o zodie responsabila din punct de vedere financiar si se straduieste sa plateasca totul la timp. Nu le place sa intre in datorii.

Capricorn

Este zodia careia ii place sa investeasca banii sau sa ii economiseasca. Insa asta nu ii fereste sa intre adesea in datorii.

Varsator

Nativii din Varsator folosesc cardul de credit mai mult decat celelalte zodii, insa nu tin evidenta la nimic din ceea ce achizitioneaza.

Pesti

Este o zodie responsabila din punct de vedere financiar, fara intarzieri majore cand vine vorba de platile lunare. Nu fac excese pe cardul de credit.

related posts

Modifică setările cookies