Horoscop 21 mai 2015. Racii sunt obositi, iar Leii isi rezolva niste probleme medicale


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 mai 2015.


BERBEC

Treci printr-o perioada destul de proasta, in care nu reusesti sa rezolvi nicio problema, iar ziua de astazi nu pare sa faca exceptie, asa ca ar fi mai bine sa renunti la planurile importante.

TAUR

Te-ai saturat de comportamentul partenerului de viata, asa ca astazi faci in asa fel incat sa ai o discutie serioasa cu el, in care sa luati o decizie cu privire la viitorul vostru.

GEMENI

Ai parte de o zi agitata, in care trebuie sa faci fata unor situatii limita la locul de munca, iar seara te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme. 

RAC

Astazi nu ai chef de nicio activitate importanta, de aceea amani o parte dintre treburile de la job, iar dupa-amiaza te relaxezi alaturi de cunoscuti.

LEU

Ai programare la doctor, de aceea astazi iti decizi intreaga zi investigatiilor medicale, mai ales ca in ultima perioada nu te-ai simtit foarte bine. 

FECIOARA

Ai parte de o zi obisnuita, in care iti rezolvi problemele la job, iar seara mergi la cumparaturi si te distrezi alaturi de prietene la un film.

BALANTA

Ai atat de multa treaba, incat nu poti face fata programului incarcat. Ar fi indicat sa-ti organizezi mai bine treburile, altfel vei ramane in urma. 

SCORPION

Incerci sa-i explici unui coleg ca nu procedeaza bine in relatia cu superiorii, insa se pare ca nu te intelege. Straduieste-te sa fii putin mai convingatoare si vei avea succes.

SAGETATOR

Un bun prieten iti cere ajutorul intr-o problema delicata, iar tu faci tot ceea ce trebuie pentru a-i fi de folos, chiar ii imprumuti si o suma importanta de bani.

CAPRICORN

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, de aceea te consulti cu un prieten foarte bun care iti ofera cateva sfaturi in acest sens.

VARSATOR

Niste cheltuieli neasteptate iti dau planurile peste cap, iar din aceasta cauza trebuie sa renunti la excursia pe care o programasei cu prietenii.

PESTI

Debordezi de energie, iar acest lucru se observa si la job, acolo unde reusesti sa rezolvi majoritatea treburilor si sa iti faci timp si pentru tine. 

related posts

Modifică setările cookies