Horoscop zilnic 1 mai 2015. Berbecii sunt ghinionisti, iar Leii au o zi plina de surprize


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 1 mai 2015.


BERBEC

Esti una dintre ghinionistele care trebuie sa munceasca astazi, asa ca iti petrecei ziua la birou, ca de obicei, iar seara iesi in oras cu prietenii. 

TAUR

Planurile pe care ti le facusei pentru acest week-end prelungit iti sunt date peste cap din cauza unei vesti nefericite pe care o primesti din partea rudelor. 

GEMENI

Acest week-end prelungit vine cum nu se poate mai bine pentru tine, tinand cont de fapul ca ai incheiat o perioada in care ai muncit mai mult decat de obicei. 

RAC 

Esti deranjata de afirmatiile facute de o cunostiinta la adresa ta si nu prea stii cum sa reactionezi din aceasta cauza, mai ales ca nu iti doresti sa superi pe nimeni. 

LEU

Ai parte de o zi in care toata lumea pare sa te surprinda cu cadouri atat la munca, dar si acasa, asa ca astazi te poti considera o rasfatata a sortii. 

FECIOARA

Te stresezi prea tare din cauza unor probleme de la locul de munca, iar din aceasta cauza nu ai o stare de spirit prea buna.

BALANTA

Te confrunti cu o serie de probleme financiare, motiv pentru care incerci sa gasesti niste solutii pentru a rezolva o parte dintre acestea.

SCORPION

Niste probleme de sanatate iti dau batai de cap, mai ales astazi cand aveai planuita o iesire cu prietenii. Dupa cateva ore de odihna iti mai revii, insa starea generala nu este una prea buna.

SAGETATOR

Esti intr-o forma de zile mari, iar astazi profiti de aceasta situatie, mai ales ca ai o zi libera si poti iesi in oras cu prietenii sa te distrezi ca pe vremuri. 

CAPRICORN

Nu ai chef de nimic, iar asta nu te ajuta prea mult, tinand cont ca esti nevoita sa mergi la job si nu se intrevede nicio sansa de a te putea relaxa nici zilele urmatoare. 

VARSATOR

Te intalnesti cu niste prietene pe care nu le-ai mai vazut de foarte multa vreme, asa ca ziua de astazi este una buna pentru tine.

PESTI

Este o zi plina de peripetii, in care ai parte de tot felul de intalniri neprevazute si in care trebuie sa faci fata unor situatii in care trebuie sa dai dovada de inteligenta. 

related posts

Modifică setările cookies