Horoscop zilnic 19 mai 2015. Racii au o zi productiva, iar Sagetatorii primesc o veste proasta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 mai 2015. 


BERBEC

Esti hotarata sa dovedesti ca lucrurile care s-au spus despre tine in ultima vreme la job nu sunt adevarate, asa ca de astazi incepi o revolutie in ceea ce priveste comportamentul tau.

TAUR

Te pregatesti pentru o zi in care trebuie sa dai dovada de multa diplomatie, mai ales ca esti nevoita sa porti discutii oficiale cu niste oameni de care depinde un proiect important de la job.

GEMENI

Incepe sa te deranjeze din ce in ce mai mult comportamentul partenerul de viata, de aceea astazi incerci sa lamuresti situatia dintre voi si sa iei o decizie cu privire la viitorul tau. 

RAC

Esti intr-o forma de zile mari, iar astazi nu faci exceptie. Iti rezolvi toate problemele de la job, iar seara iesi in oras cu prietenii si te distrezi alaturi de ei. 

LEU

Esti incredibil de entuziasmata de noul proiect pe care urmeaza sa-l desfasori in urmatoarea perioada, asa ca intreaga atentie ti-o indrepti spre partea profesionala.

FECIOARA

Astrele nu sunt de partea ta in aceasta zi, asa ca ar fi indicat sa nu iei decizii importante cu privire la viitorul tau sau sa ai discutii de interes major la job.

BALANTA

Te implici intr-un proiect umanitar, iar astazi trebuie sa rezolvi o parte dintre sarcinile care ti-au fost atribuite in acest sens. 

SCORPION

Te trezesti cu o durere cumplita de cap, motiv pentru care aceasta zi este una nefericita pentru tine, mai ales ca nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. 

SAGETATOR

Primesti o veste destul de proasta din partea rudelor si esti nevoita sa faci niste demersuri pentru a rezolva niste treburi administrative.

CAPRICORN

Te certi cu partenerul de viata inca de dimineata, motiv pentru care intreaga zi se anunta a fi una destul de trista, mai ales ca nu te simti prea bine nici din punct de vedere fizic. 

VARSATOR

Te certi cu unul dintre colegii tai, motiv pentru care esti nevoita sa dai explicatii superiorilor pentru comportamentul tau, chiar daca tu nu ai nicio vina.

PESTI

Ai parte de o zi agitata, in care nu reusesti sa iti rezolvi aproape nici o problema. La job ramai in urma cu treburile, iar seara te certi cu partenerul de viata.

related posts

Modifică setările cookies