Horoscop zilnic 23 iulie 2014. Gemenii primesc o suma de bani, iar Scorpionii au probleme de sanatate


Pestii au probleme la locul de munca, iar Leii primesc o veste importanta pe plan profesional. Citeste horoscopul zilnic mai jos. 


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 IULIE 2014

BERBEC

Te trezesti intr-o dispozitie foarte buna, ceea ce iti aduce multe beneficii atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Reusesti sa iti finalizezi o parte din proiectele pe care nu mai sperai sa le termini prea curand.

TAUR

Te-ai saturat de singuratate, asa ca esti hotarata sa faci ceva in acest sens. Este momentul potrivit sa-ti gasesti pe cineva, mai ales ca astrele sunt de partea ta.

GEMENI

Primesti o suma de bani care nu sperai sa mai ajunga la tine, motiv pentru care acum iti poti pune in aplicare o parte din dorintele pe care ti le-ai facut in ultima vreme.

RAC

Nu mai esti multumita de actualul loc de munca, de aceea incepi sa te gandesti serios la o alternativa sau la un proiect care sa iti ofere satisfactiile dorite.

LEU

Primesti o recompensa din partea sefilor dupa o lunga perioada in care ai muncit din greu, lucru care te bucura deoarece realizezi ca eforturile iti sunt apreciate la adevarata valoare.

FECIOARA

Relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, iar astazi ai parte de o surpriza din partea acesteia. Daca nu ai deja pe cineva, fii pe faza deoarece dragostea pluteste in aer.

BALANTA

Monotonia din ultima perioada pune stapanire pe viata ta, fapt care iti creeaza o indispozitie. Incearca sa iesi mai des cu prietenii sau sa gasesti o activitate amuzanta cu care sa-ti ocupi timpul.

SCORPION

Problemele de sanatate pe care le-ai neglijat in ultimul timp se simt din ce in ce mai rau, de aceea este momentul potrivit sa faci o programare la un medic specialist.

SAGETATOR

Te-ai saturat sa te contrazici mereu cu partenerul de viata, asa ca te hotarasti sa porti o discutie sincera cu el si sa decideti care este viitorul vostru.

CAPRICORN

Iti neglijezi atributiile de la locul de munca, iar sefii tai observa acest lucru. Straduieste-te mai mult, altfel vei avea de suferit in acest sens.

VARSATOR

Niste cheltuieli neprevazute iti strica planurile de vacanta, asa ca trebuie sa te reorientezi spre un concediu mai scurt sau mai putin costisitor.

PESTI

Problemele din viata de cuplu iti afecteaza si capacitatea de concentrare, motiv pentru care nu reusesti sa duci la bun sfarsit o parte din proiectele de la munca.

related posts

Modifică setările cookies