Horoscopul saptamanii 13-19 octombrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana in care astrele nu prea sunt favorabile pe plan amoros si in care majoritatea zodiilor impresioneaza din punct de vedere financiar sau cel putin reusesc sa-si rezolve problemele in acest sens. 


Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 13-19 octombrie pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este o perioada destul de agitata pe plan amoros, mai ales ca apar niste probleme de comunicare pe un subiect la care nu reusesti sa ajungi la un punct comun cu partenerul de viata. Incerci sa fii destul de calma si sa-i expui punctul tau de vedere, insa nu pare dornic sa il ia in considerare, lucru care te enerveaza.

Bani - Fii atenta la cheltuielile pe care le faci in aceasta saptamana, deoarece nu dispui de o suma de bani foarte mare, iar platile curente pe care le ai de facut iti vor face o gaura destul de mare in buget.

Sanatate - Esti destul de obosita, iar efortul pe care l-ai depus in ultima perioada incepe sa-si spuna cuvantul, astfel ca ai probleme de concentrare. O pauza de cateva zile ar fi potrivita sau macar un ritm de munca mai linistit.

Munca - Nu se anunta mai schimbari la locul de munca, asa ca iti vei continua activitatea intr-un ritm obisnuit, ocupandu-te de proiectele pe care le ai prezent si carora le dedici toata atentia.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Iti revendici drepturile in relatie, mai ales ca in ultima perioada ai avut destul de multe discutii cu partenerul de viata despre felul in care se comporta cu tine. Vrei sa fii apreciata pentru ceea ce esti si sa-ti fii tratata pe picior de egalitate.

Bani - Ai reusit sa mentii un echilibru in ceea ce privesc cheltuielile si castigurile din ultima perioada, asa ca nu prea iti faci griji din punct de vedere financiar, mai ales ca urmeaza sa primesti si niste bonusuri de la locul de munca. 

Sanatate - Esti intr-o forma fizica de invidiat, ceea ce iti confera o stare de spirit foarte buna cu care ii molipsesti si pe cei din jurul tau. 

Munca - Esti implicata intr-un conflict cu un coleg de la locul de munca, asa ca nu ai parte de o perioada prea linistita, mai ales ca trebuie sa participi la numeroase sedinte in care esti nevoita sa discuti despre acest subiect. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Ai dificultati de comunicare cu partenerul de viata peste care treci spre finalul saptamanii, dupa lungi ore petrecute impreuna in care v-ati straduit sa remediati aceasta problema. Week-end-ul il petreceti intr-o locatie romantica, in care veti sarbatori impacarea. 

Bani - Niste cheltuieli neprevazute iti dau planurile peste cap si te determina sa renunti la cateva dintre lucrurile pe care vroiai sa ti le cumperi la sfarsitul saptamanii. 

Sanatate - Durerile de spate s-au intensificat foarte mult in ultima perioada, asa ca esti nevoita sa mergi la un consult de specialitate pentru a afla cauzele si pentru a primi un tratament adecvat. 

Munca - Lucrurile merg foarte bine la locul de munca, esti apreciata de superiori si reusesti sa impresionezi cu abilitatile organizatorice si cu taria de caracter de care dai dovada intr-un moment critic. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - Nu esti multumita de felul in care evolueaza relatia cu partenerul de viata, de aceea te hotarasti ca ar fi momentul potrivit sa nu te mai amagesti si sa porti o discutie serioasa despre viitorul vostru. 

Bani - Chiar daca ai ceva probleme financiare, reusesti sa le rezolvi destul de repede, mai ales sa primesti o prima de la locul de munca cu care iti achiti o parte din datorii. 

Sanatate - Esti plina de energie si nu trece vreo zi in care sa nu faci sport, fapt care te ajuta sa iti limpezesti gandurile si sa te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de facut zilnic. 

Munca - Primesti in sarcina un proiect important al firmei, asa ca te dedici in totalitate acestuia. Primesti ajutor din partea colegilor cu care formezi o echipa de succes. Rezultatele apar foarte rapid, iar superiorii sunt multumiti de munca pe care o depui. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Desi esti implicata intr-o relatie de cateva luni, gandul iti zboara la o fosta iubire pe care nu o poti uita, iar lucrurile devin si mai tensionate deoarece acesta isi reface aparitia in viata ta cand credeai ca lucrurile s-au linistit. 

Bani - Investesti intr-un proiect care se dovedeste a fi profitabil, astfel ca nu te poti plange de probleme financiare, mai ales ca esti si o persoana chibzuita, care este atenta la cheltuielile pe care le face. 

Sanatate - Esti inconjurata de oameni care se confrunta cu diferite stadii ale racelii, astfel ca si tu ajungi in situatia in care te imbolnavesti si esti nevoita sa mergi la medic pentru a-ti prescrie tratamentul adecvat. 

Munca - Dupa un inceput de saptamana in care nu se intampla nimic deosebit, finalul este unul de bun augur pentru tine, deoarece primesti o propunere de job sau de parteneriat foarte avantajoasa. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita, mai ales ca nu exista niciun eveniment special, asa ca te aflii intr-o dispozitie foarte buna si reusesti sa te recompensezi cu un week-end romantic pe care il petreceti in doi, departe de agitatia cotidiana.    

Bani - Ai oportunitatea sa investesti intr-un proiect ambitios, insa nu esti foarte sigura daca este o decizie potrivita, de aceea te consulti cu un expert, dar si cu niste prieteni apropiati, care mereu ti-au oferit sfaturi intelepte. 

Sanatate - Niste probleme de sanatate mai vechi isi fac din nou simtita prezenta, asa ca esti nevoita sa faci un control pentru a depista cauzele si a vedea ce ai de facut pentru a-ti imbunatati starea. 

Munca - Nu mai ai nicio motivatie la actualul loc de munca, asa ca incepi sa cauti si alte variante care sa iti ofere provocarile de care ai nevoie, dar care sa iti puna in valoare si calitatile organizatorice si ideile ingenioase. 


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Nu prea ai noroc in dragoste, insa acest lucru nu te deranjeaza foarte tare. Te distrezi de minune pe cont propriu si esti hotarata sa faci cat mai multe victime in randul barbatilor, inainte de a te implica intr-o relatie serioasa. 

Bani - Ai cheltuit mai mult decat trebuia, iar acum te aflii in situatia in care ai destul de multe datorii pe care trebuie sa le platesti rapid si nu prea stii cum sa faci asta. 

Sanatate - Esti foarte ocupata, de aceea nu reusesti sa ai grija de tine, lucru destul grav, tinand cont ca oboseala isi face simtita prezenta din ce in ce mai des. Incearca sa-ti faci timp pentru activitati care iti fac placere si cu ajutorul carora sa te poti odihni.  

Munca - Esti promovata sau primesti o suma impresionanta de la locul de munca, drept rasplata pentru efortul pe care l-ai depus in ultima perioada si pentru rezultatele exceptionale pe care le-ai obtinut. 


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - In viata conjugala dai dovada de multa fantezie si de umor, asa ca lucrurile merg foarte bine. Iti place sa te distrezi alaturi de partenerul de viata, iar el apreciaza din plin aceasta perioada mai relaxata.

Bani - Din fericire, astrele te incita la o atitudine de bun simt in ceea ce priveste banii. In particular, ar fi o idee buna sa vezi ce bani castigi si ce ai putea face pentru a-ti imbunatati veniturile. 

Sanatate - O vigoare si energie de nedescris. Vrei sa faci cat mai multe lucruri, insa viteza in care traiesti s-ar putea sa nu iti faca bine pe termen lung.

Munca - Schimbare in domeniul de activitate. Ceea ce la inceput s-ar putea sa ti se para ceva negativ, pe termen lung se va dovedi cat se poate de avantajos. Asadar, ramai increzatoare! Totul va iesi bine.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - In ultima perioada nu mai reusesti sa comunici asa cum trebuie cu partenerul de viata, de aceea apar niste probleme de cuplu pe care ar fi indicat sa le rezolvati cat mai repede pentru nu a aparea o ruptura prea mare. 

Bani - Ai probleme financiare pe care nu reusesti sa le rezolvi decat cu ajutorul prietenilor. Incearca sa fii mai chibzuita si sa ai grija atunci cand mergi la cumparaturi, deoarece ai tendinta sa faci excese.  

Sanatate - Evita sa faci prea mult efort, mai ales ca inca nu te-ai recuperat dupa o gripa destul de puternica. Incearca sa iti iei cateva zile libere, sa te odihnesti cat mai mult si sa ai grija la alimentatie.  

Munca - Este o perioada benefica pentru decizii importante pe plan profesional, asa ca urmeaza-ti instinctele daca primesti o oferta sau te hotarasti sa pornesti pe cont propriu intr-o afacere. 


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Nu prea te mai intelegi cu partenerul de viata si te simti inconfortabil in aceasta situatie, de aceea esti hotarata sa porti o discutie sincera cu el, in care sa va decideti care este viitorul vostru si ce ati putea face pentru a va salva relatia. 

Bani - O parte dintre voi veti avea oportunitatea de a investi intr-un proiect profitabil si de durata, in timp ce altii ar putea primi o prima de la locul de munca cu care sa-si rezolve problemele financiare.  

Sanatate - Nu ai probleme majore de sanatate, insa schimbarile de vreme din ultima perioada s-ar putea sa te afecteze, asa ca ar fi de preferat sa ai grija si sa iei niste vitamine pentru imunitate. 

Munca -  Ai idei foarte bune, pe care superiorii tai le apreciaza, astfel ca esti propusa sa coordonezi un proiect important ca rasplata a eforturilor pe care le-ai depus in ultima perioada.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Viata de cuplu iti prieste, iar actualul partener de viata pare sa-ti ofere confortul si linistea pe care le asteptai de foarte multa vreme. Bucura-te de aceasta perioada, insa mentine echilibru in relatie. 

Bani - Treci printr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar, lucru care te ajuta sa iti duci la final o parte din planurile pe care ti le facusei in ultima perioada. 

Sanatate - Starea de sanatate este una favorabila, reusesti sa mentii un echilibru intre orele de sport si regimul alimentar, astfel ca nu prea ai de ce sa iti faci griji. 

Munca - Primesti o propunere de job care iti ofera o oportunitate importanta de a avansa, insa nu esti inca hotorata daca accepti, deoarece ai o relatie deosebita cu colegii de la actualul loc de munca, asa ca decizia va fi una destul de dificila. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Dupa o perioada in care ai fost singura, se pare ca astrele iti sunt favorabile si ai sanse mari sa intalnesti un barbat care sa-ti readuca la viata senzatia de fluturi in stomac. Pastreaza-ti calmul si incearca sa aflii daca este persoana potrivita. 

Bani - Nu excelezi din punct de vedere financiar, insa nici nu te poti plange ca ai probleme mari, asa ca trebuie doar sa fii mai atenta la cheltuieli. 

Sanatate - Apar niste probleme de sanatate care iti creeaza un disconfort major in ceea ce priveste starea de spirit, mai ales ca esti nevoita sa faci niste analize pentru a afla care sunt cauzele. 

Munca - Te straduiesti prea mult sa impresionezi la locul de munca, iar asta nu reprezinta un avantaj in fata colegilor, mai ales ca superiorii tai nu apreciaza o astfel de atitudine, asa ca incearca sa te comporti cat mai natural. 

related posts

Modifică setările cookies