Horoscopul saptamanii 17-23 noiembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In aceasta saptamana, majoritatea zodiilor vor avea probleme pe plan financiar, chiar daca la prima vedere lucrurile par sa fie destul de clare. Nici cu dragostea nu stau foarte bine, insa pana la sfarsit veti reusi sa depasiti toate obstacolele. 


 

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste -  Nu vrei sa mai lupti pentru relatia in care te afli. Oricat de mult te-ar provoca partenerul de viata la conversatii si la a gasi cai pentru rezolvarea problemelor, pur si simplu te simti deja detasata de ce se intampla si refuzi cooperarea.

Bani - Stiuatia financiara se amelioreaza datorita unor investitii din trecut care acum dau rezultatele asteptate. Daca trebuie sa iei niste decizii importante in acest sens, consulta-te inainte cu partenerul de viata.

Munca - Comiti o greseala care atrage atentia sefilor. Pentru o vreme, vei ramane sub supraveghere, insa lucrurile se rezolva in cele din urma. Nu-ti face prea mari probleme si incearca sa fii mai atenta pe viitor.

 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Depui eforturi importante pentru a imbunatati relatia cu partenerul de viata. Vrei sa uitati de monotonia din cuplu, inainte ca aceasta sa va acapareze in totalitate, iar incercarile iti vor fi rasplatite intr-un final.

Bani - Faci cheltuieli exagerate si este posibil ca la finalul lunii sa te trezesti ingropata in datorii. Incearca sa te abtii de la lucrurile care chiar nu iti trebuie si sa fii mai atenta la felul in care iti administrezi banii.  

Munca - Treci printr-o perioada incerta, care te face sa-ti pierzi increderea in tine si sa-ti pui intrebari despre ceea ce ai de facut pe viitor. E posibil sa se faca mai multe concedieri la locul de munca, iar asta te sperie.  


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Partenerul de viata intelege ca treci printr-o dificila la locul de munca si te sustine, chiar daca asta inseamna sa petreci destul de mult timp departe de el.

Bani - Astrele te ajuta sa-ti imbunatatesti situatia financiara in aceasta perioada. Primesti o propunere de a investi intr-un proiect ambitios sau pur si simplu ai atat de mult noroc incat sa castigi o suma de bani neasteptata.

Munca - Viata profesionala continua pe aceeasi linie ascendenta, fara vreo influenta marcanta din partea astrelor. Ramai la fel de concentrata si de serioara, iar lucrurile vor merge din ce in ce mai bine. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - Te bucuri din plin de relatia frumoasa pe care o traiesti alaturi de persoana iubita. Este atent cu tine si te face sa simti ca o regina, fapt care iti va crea o stare de spirit foarte buna.

Bani - Nu ai parte de o saptamana rea din punct de vedere financiar, cu toate ca faci niste cheltuieli nechibzuite. Incearca sa fii sigura ceea ce cumperi este cu adevarat necesar si nu doar o simpla placere. 

Munca - Primesti mai multe oportunitati profesionale pe care le analizezi impreuna cu partenerul de viata pentru a observa care ti se potriveste cel mai bine. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti suparata din cauza certurilor cu partenerul de viata. Esti confuza si nu stii ce sentimente mai ai fata de cel pe care il considerai sufletul tau pereche. Vrei sa vorbesti cu el pentru a afla ce ar trebui sa faceti pe viitor. 

Bani - Incepi sa cumperi cadourile pentru sarbatori si organizezi din timp banii pentru a nu ajunge in situatia in care sa nu ai cu ce sa-ti platesti facturile si cheltuielile curente. 

Munca -  Saptamana asta incerci sa fugi de responsabilitatile de la birou, iar asta te pune intr-o lumina nefavorabila in fata colegilor. Incearca macar sa iti indeplinesti taskurile elementare.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Saptamana aceasta esti regina flirtului. Emani sex appeal si reprezentantii sexului opus simt o atractie puternica pentru tine. Esti dornica sa faci cuceriri noi si sa traiesti intens din punct de vedere sentimental.

Bani - Se pare ca banii pe care i-ai strans "pentru zile negre" isi gasesc saptamana aceasta o intrebuintare. Niste cheltuieli neprevazute iti strica bugetul si te vezi nevoita sa apelezi la micile tale economii. Nu te intrista, o sa reusesti sa pui banii la loc in scurt timp.

Munca -  Nu reusesti sa dai de cap unei probleme care te chinuie de ceva vreme la serviciu. Nu te jena sa ceri ajutorul unor colegi mai priceputi in domeniu. Nu este nicio rusine, important este sa duci lucrurile la un bun sfarsit.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Nu esti deloc multumita de viata sexuala cu partenerul, insa, in acelasi timp, iti este jena sa deschizi subiectul. Lucrurile se pot rezolva, insa numai prin comunicare. Daca nu zici nimic in acest sens, lucrurile vor continua sa se degradeze.

Bani - Nu mai regreta cheltuielile facute.  Banii cheltuiti nu mai vin inapoi. Incearca sa te organizezi mai bine si sa iti faci un plan financiar. Nu vei fi nevoita sa apelezi la imprumuturi, te vei descurca cu banii atata timp cat nu exagerezi cu achizitiile noi.

Munca - Esti intr-o competitie continua la job si asta iti da o stare de nervozitate. Simti ca trebuie sa demonstrezi zilnic cat de capabila esti si ca iti meriti locul in colectivitate. Lucrurile nu stau chiar asa cum le vezi tu. Continua sa iti faci treaba si totul va fi bine. Nu este o teorie a conspiratiei impotriva ta.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Relatia cu partenerul de viata este din ce in ce mai solida, amandoi fiind pregatiti pentru a trece la nivelul urmator, fie sa va mutati impreuna, fie sa va uniti destinele si in mod oficial.

Bani - Vei lua initiativa in cadrul anumitor proiecte pe care le-ai abandonat pentru o perioada de timp, care se vor concretiza cu castiguri in ceea ce priveste partea financiara.

Munca - In aceasta saptamana dai dovada de multa inspiratie si vei lua deciziile potrivite din punct de vedere profesional. Un superior iti va analizeaza cu atentie pasii si pana la urma va fi multumit de eforturile tale.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Se anunta o saptamana in care astrele sunt de partea ta. Gestionezi cu bine relatia cu partenerul de viata, sentimentele voastre caracterizandu-se prin sinceritate, emotie si multa bucurie. 

Bani - Grijile legate de situatia financiara incep sa te supere din nou, mai ales ca nu prea ai fost rezonabila la capitolul cheltuieli in ultima perioada.

Munca - Noul job se dovedeste a fi o alegere inspirata, mai ales ca ai niste colegii amabili si dornici sa te ajute sa te integrezi cat mai bine, iar superiorii tai par sa aprecieze eforturile pe care le faci pentru a ajunge la zi cu proiectele in curs de derulare. 


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Din cauza geloziei excesive a partenerului de viata te determina sa-ti pui intrebari despre felul in care decurge relatia voastra. Simti ca nu mai exista implicare din ambele parti, iar asta te face sa fii nefericita.  

Bani - Primesti un cadou neasteptat care te ajuta sa-ti acoperi cateva cheltuieli care au aparut pe nepuse masa, fapt care nu poate decat sa te bucure si sa-ti ofere ragaz pana cand primesti salariul.  

Munca - Esti invidiata pentru rezultatele exceptionale pe care le-ai obtinut in ultima perioada la locul de munca, de aceea starnesti invidia colegilor, mai ales ca superiorii tai nu ezita sa te laude ori de cate ori au ocazia.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Nu mai comunici asa cum trebuie cu partenerul de viata, iar monotonia instalata in cuplu iti face rau. Incearca sa aflii care sunt problemele si sa vezi ce trebuie sa faci pentru a va reveni.

Bani - Daca treci printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, astrele par sa-ti fie alaturi, asa ca vei reusi sa rezolvi o parte dintre probleme si sa achiti niste datorii.

Munca - Ai parte de rezultate satisfacatoare la job, iar unii dintre nativi urmeaza sa primeasca oferte noi de munca sau cresteri salariale. Te intelegi bine cu colegii tai, asa ca te poti declara multumita de felul in care evolueaza lucrurile. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Relatia cu partenerul de viata este excelenta in aceasta perioada. Toata pasiunea de care poti da dovada se indrepta asupra persoanei iubite, asa ca lucrurile dintre voi merg minunat, mai ales ca el apreciaza eforturile pe care le faci.

Bani - Ai parte de cateva sanse care sa-ti rotunjeasca veniturile, asa ca este indicat sa profiti de ele. Chiar daca unele dintre ele vor avea rezultate pe termen lung, siguranta lor iti creeaza o stare de bine.

Munca - Ai ocazia sa inchei o afacere foarte importanta sau sa definitivezi un proiect de care te-ai ocupat exclusiv in ultimele saptamani. Oricare ar fi varianta, tu nu ai decat de castigat, deci bucura-te de reusita.

related posts

Modifică setările cookies