A avut cei mai sexy iubiti, dar acum viseaza la o relatie cu Kristen Stewart. Dezvaluirile neasteptate ale Bellei Thorne


A fost una dintre cele mai admirate fetite Disney, insa acum s-a transformat intr-o tanara incredibil de sexy. Bella Thorne nu se teme sa vorbeasca liber despre sexualitatea sa.


Mai in gluma, mai in serios, Bella Thorne ii face avansuri lui Kristen Stewart  in cel mai recent interviu, pe care l-a acordat revistei Harper's Bazaar.  Tanara a dezvaluit de abia anul trecut ca este bisexuala, iar acum isi doreste sa faca ceva ce nu a mai experimentat -  sa aiba o relatie serioasa cu o femeie.

"Am facut diverse lucruri cu fetele, insa niciodata nu am avut o relatie cu vreuna. Nu imi dau seama daca o fata imi face avansuri sau vrea doar sa fim prietene. Daca sarut o fata si ea zice ca suntem doar amice si ca am sarit calul? Nu-mi dau seama ce vor de la mine", a spus Bella Thorne in cel mai sincer interviu de pana acum.


 

Missing these red vibes ❤️???? #friyay #redhead #TGIT

O postare distribuită de BELLA (@bellathorne) pe

Tanara in varsta de 19 ani viseaza cu ochii deschisi la Kristen Stewart, insa, din pacate pentru ea, aceasta are deja o iubita: pe modelul Victoria's Secret Stella Maxwell. "Este atat de sexy. E cea mai tare tipa", a spus Bella despre actrita din Twilight.

  • A avut cei mai sexy iubiti, dar acum viseaza la o relatie cu Kristen Stewart. Dezvaluirile neasteptate ale Bellei Thorne

related posts

Modifică setările cookies