A fost dependentă de droguri și alcool, dar acum vrea să adopte patru copii. Lindsay Lohan: “Vreau să îi salvez pe toți”


Ajunsă la 32 de ani, Lindsay Lohan pare să fie hotărâtă să lase în urmă viața tumultoasă și să își întemeieze o familie, chiar dacă nu are încă o relație serioasă. Mai exact, actrița vrea să adopte mai mulți copii.


Lindsay Lohan obișnuia să fie una dintre tinerele problematice de la Hollywood. Actrița nu a ascuns faptul că este dependentă de droguri şi alcool, iar din cauza acestor vicii, a ajuns şi la închisoare. Totuși, acele vremuri par să fi apus. Lindsay s-a îndepărtat de viața de la Hollywood și de anturajul nociv şi își petrece acum timpul în Dubai și Grecia. Într-un interviu acordat recent presei de peste Ocean, actrița a declarat că, deși este singură, își dorește să adopte copii din Siria: “Am petrecut timpul cu refugiații sirieni din Turcia și m-au făcut să îmi dau seama cât de mult iubesc copiii. Vreau să îi salvez pe toți. Mi-ar plăcea să am doi sau patru copii”. 

???????? ???????????? where am I?

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on


Actrița a mărturisit că nu are nevoie de un bărbat pentru a-și împlini visurile legate de viața personală și că se simte bine singură.

Lindsay a vorbit și despre faptul că nu mai locuiește în America: “Nu aș vrea să mă mai duc în America, dar mă duc atunci când am de lucru acolo și pentru a-mi vedea mama și sora, dar nu mai am de gând să mai locuiesc acolo”. Unul dintre motivele pentru care Lindsay a ales să plece din America a fost faptul că nu mai suporta să fie urmărită de paparazzi: “Obișnuiam să fac atacuri de panică din cauza lor”.


 

A collection of Lindsay Lohan mugshots. ???? #lindsaylohan #mugshots #throwback

A post shared by (@problematiconic) on


Lindsay și-a început carieră în 1996, pe când avea doar 10 ani, iar în prezent filmează pentru serialul Sick Note și face parte din distribuția horrorului “The Shadow Within”.

related posts

Modifică setările cookies