Au avut totul si i-au dat cu piciorul: 5 copii-vedeta care s-au autodistrus


A cunoaste faima internationala inca din copilarie are, bineinteles, multe avantaje, dar la fel de multe dezavantaje. Multi dintre cei care au devenit celebri inca de mici au ajuns peste ani clientii fideli ai clinicilor de dezintoxicare sau ai intalnirilor alcoolicilor anonimi.


Nu toti copiii-vedeta au fost condamnati la pierzanie, insa. Unii dintre ei au reusit, precum legendara pasare Phoenix, sa renasca din propria cenusa si sa duca un trai normal la maturitate. Mai jos am pregatit o lista cu cele mai celebre cazuri de copii-star care au ajuns in situatii dramatice din cauza ca nu au stiut cum sa-si gestioneze celebritatea.

1. Macaulay Culkin

Baietelul blond, cu fata de ingeras, a devenit favoritul Hollywood-ului in anii '90, dupa succesul comediei "Home Alone". Dupa ce s-a retras din actorie, la doar 14 ani, s-a zvonit ca Macaulay ar fi dependent de droguri, iar in 2004 a fost arestat pentru posesie de marijuana. In prezent, fostul copil vedeta se recomanda ca artist plastic si muzician si si-a regasit echilibrul in viata.


2. Lindsay Lohan

Lindsay si-a inceput cariera la varsta de 3 ani ca model si a devenit celebra in intreaga lume la 11 ani, odata cu lansarea comediei "The Parent Trap".

Au urmat o serie de filme la fel de memorabile, dar si o serie de arestari. Lindsay a fost arestata in ultimii ani pentru motive dintre cele mai diverse, de la conducere in stare de ebrietate, pana la talharie sau atac la persoana.

3. Britney Spears

Ca multe alte vedete americane de varsta ei, Britney a aparut pentru prima data in celebra emisiune a canalului Disney, "The Mickey Mouse Club".

A urmat o cariera de succes ca si cantareata, cu milioane de discuri vandute in intreaga lume si concerte cu stadioane pline. In ultimii ani, insa, vedeta e mai putin cunoscuta pentru calitatile sale de entertainer si mai mult pentru scandalurile in care este implicata: reabilitare, pierderea custodiei asupra copiilor ei, radare publica in cap, silueta scapata de sub control - Printesa Pop le-a bifat pe toate.

Din fericire, dupa perioada de colaps, cu ajutorul tatalui ei, Britney a revenit pe un fagas bun, iar cariera ei si-a recapatat succesul de altadata.4. Drew Barrymore

Drew a devenit faimoasa in blockbuster-ul lui Steven Spielberg, "E.T. the Extra-Terrestrial", la doar 7 ani. A urmat insa o copilarie turbulenta si se pare ca micuta a fost internata intr-o clinica de reabilitare la doar 14 ani.

Din fericire, intre timp Drew s-a linistit si a continuat sa primeasca numeroase contracte in lumea filmului.

5. Edward Furlong

A jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger in "Terminator 2", devenind faimos la doar 14 ani.

Acum, in varsta de 39 de ani, a fost arestat de numeroase ori pentru violenta domestica sau atac la persoana. A fost la inchisoare 6 luni pentru ca a incalcat ordinul de restrictie pe care fosta lui iubita l-a obtinut impotriva lui.

  • Au avut totul si i-au dat cu piciorul: 5 copii-vedeta care s-au autodistrus

related posts

Modifică setările cookies