A fost la un pas de un accident vestimentar major. Ce probleme a intampinat actrita din cauza rochiei prea scurte


Kate Hudson este recunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care il promoveaza, regimul alimentar echilibrat, dar si orele petrecute la sala fiind doua dintre activitatile care o fac sa se mentina in forma.


La sfarsitul saptamanii trecute, actrita de 35 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce cobora din masina, in fata locuintei fostui logodnic, unde a participat la petrecerea organizata de Paste. 

Mama a doi copii, vedeta nu are nicio problema in a purta haine mulate si decoltate, asa cum s-a intamplat si de aceasta data cand Kate Hudson a ales sa se imbrace intr-o rochie scurta si inflorata, care i-a scos in evidenta fizicul de invidiat si mai ales picioarele tonifiate. 

Chiar daca are o silueta de vis si isi permite sa poarte aproape orice, de aceasta data actrita a intampinat cateva probleme din cauza lungimii rochiei, iar atunci cand s-a aplecat sa ia ceva din masina a lasat la vedere mai mult decat ar fi trebuit. 

Kate Hudson si Matthew Bellamy s-au despartit in decembrie 2014, insa cei doi au ramas in relatii de prietenie, mai ales ca au impreuna un copil, pe Bingham Hawn Bellamy (trei ani). Actrita mai are un baiat de 10 ani dintr-o casatorie anterioara, cu Chris Robinson. 

"Suntem o familie, ne crestem impreuna copilul si ne place sa preparam vin. Vom continua sa facem asta si de acum inainte", a declarat Kate intr-un interviu.

  • A fost la un pas de un accident vestimentar major. Ce probleme a intampinat actrita din cauza rochiei prea scurte

related posts

Modifică setările cookies