A scapat pe internet. Sfarsitul la "Titanic" ar fi putut fi complet diferit! Cum voia regizorul sa se termine cel mai tragic film de iubire


Probabil ca sunt putini cei care sa nu fi vazut macar o secventa din Titanic sau cei care sa nu fi auzit care este finalul dramatic al peliculei care a castigat 11 Oscaruri. Sfarsitul pe care il stiu toti insa nu a fost singurul la care s-au gandit regizorii si producatorii.


Nu, nu e gluma. Filmul s-ar fi putut termina complet diferit, iar sfarsitul alternativ a scapat pe internet si face inconjurul lumii de cateva zile. James Cameron gandise o cu totul alta varianta, pe care (din fericire) nu a pastrat-o la montajul final.

Cei care au vazut materialul video considera ca aceasta varianta e una complet nereusita si ca ar fi stricat atmosfera filmului, dar si mesajul acestuia. Finalul alternativ e pe DVD-ul Titanicului de foarte mult timp, insa abia acum a devenit viral pe internet.

Iata, deci, celalalt posibil final al peliculei de 11 Oscaruri regizate de James Cameron, cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale:

related posts

Modifică setările cookies