Ei ar fi trebuit sa joace in "Titanic" rolurile lui Jack si Rose. Ce vedete au fost cat pe ce sa le fure rolurile lui Leonardo DiCaprio si Kate Winslet


Desi pare mai complicat de atat, la Hollywood e nevoie de un singur rol bun pentru a te transforma dintr-un anonim intr-un star de talie internationala. Pentru Kate Winslet si Leonardo DiCaprio, rolurile din Titanic au fost chiar rampa de lansare de care au avut nevoie.


Nu multi stiu insa ca Leo si Kate nu au fost primele optiuni ale lui James Cameron. Regizorul a avut initial o lista lunga si interesanta de nume din care i-a selectat in cele din urma pe cei doi.

VEZI IMAGINILE AICI.

Da, poate ca acum nimeni nu isi poate imagina un alt actor mai bun decat DiCaprio pentru a da viata personajului Jack si nicio alta artista mai potrivita pentru Rose, insa ai putea ramane surprinsa cand vei vedea la cine s-a gandit regizorul initial.

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi fost sa vezi un film cu Johnny Depp si Angelina Jolie? Sau unul cu Brad Pitt si Nicole Kidman in rolurile principale? Ei bine, a existat la un moment dat sansa ca ei sa joace rolurile memorabile din filmul care are in prim plan tragedia din 1912.

CITESTE SI: Cele mai romantice si pasionale saruturi din filme. Scenele pe care nu ai voie sa le ratezi

Nu se stie inca daca toate actritele si toti actorii de mai jos au ajuns sa sustina si o preselectie pentru "Titanic", insa informatiile confirmate sunt acelea ca Gwyneth Paltrow a refuzat sa fie Rose si ca talentatul Christian Bale si-a facut chiar si o campanie de promovare, in speranta ca va primi rolul lui Jack.

Iata alte staruri care au fost la un pas sa apara in "Titanic":

Charlize Theron

Drew Barrymore

Jennifer Aniston

Angelina Jolie

Nicole Kidman


 

Johnny Depp

Brad Pitt

Christian Bale

Matthew McConaughey

Macaulay Culkin

  • Ei ar fi trebuit sa joace in Titanic rolurile lui Jack si Rose. Ce vedete au fost cat pe ce sa le fure rolurile lui Leonardo DiCaprio si Kate Winslet

related posts

Modifică setările cookies