A slabit 16 kilograme in 5 luni printr-o metoda super simpla. Cum a reusit Kourtney Kardashian sa-si revina dupa nastere


S-a ingrasat in timpul sarcinii, dar a reusit in numai cinci luni sa-si recapete silueta de dinainte si sa ajunga la 53 de kilograme. Care este secretul lui Kourtney Kardashian?


Sora mai mare a lui Kim Kardashian a dezvaluit pentru Life & Style ca nu a fost foarte greu sa-si recapete formele, chiar daca a nascut in urma cu cinci luni. Printre altele, a a sarit pe banda de alergare si a ridicat greutati, aceste exercitii ajutand-o sa-si tonifieze muschii.

In plus, o sursa din anturajul proaspetei mamici sustuine ca miniona Kourtney a baut un anumit tip de ceai, care a accelerat procesul de slabire si a ajutat-o sa dea jos 16 kilograme. Bruneta sustine ca Lyfe Tea Teatox a fost o minune pentru ea si ca a dat rezultate vizibile.

"A baut ceai de doua ori pe zi. Efectele lui se vad la nivelul organismului in sensul in care l-a curatat de toxine si oferit energie pentru orele de miscare", a adaugat sursa.

Potrivit publicatiei  Life & Style, Kourtney nu a slabit niciodata atat de repede dupa o sarcina, desi a nascut de trei ori pana acum. Proaspata mamica este incantata de felul in care arata si recomanda tuturor prietenlor ei sa ii urmeze exemplul.

  • A slabit 16 kilograme in 5 luni printr-o metoda super simpla. Cum a reusit Kourtney Kardashian sa-si revina dupa nastere

related posts

Modifică setările cookies