Alex Rodriguez a făcut anunțul! Motivul pentru care Jennifer Lopez a primit inelul, nu este cel pe care îl credeam cu toții


În timpul emisiunii Today, Alex Rodriguez, partenerul lui Jennifer Lopez, a dezvaluit adevăratul motiv pentru care i-a dăruit un inel iubitei sale. 


În timp ce se afla la masă, servind ceva de băut, fostul jucător de la MLB nu a putut evita subiectul care a creat numeroase speculații cu privire la logodna sa cu frumoasa cântăreață, Jennifer Lopez.

"Este adevarat, cu toții o iubim pe Jennifer Și am remarcat că are un inel pe deget. L-am vazut cu toții în imagini. "Este atât de frumos" a spus acesta în timp ce mai multe poze de la ziua cântareței rulau pe un ecran.

"I-am dat acel inel. I l-am dat probabil acum câteva luni. I-a plăcut foarte mult Și mi-a spus că se simte foarte frumoasă" a confesat Alex. 

Întrebat de moderator ce semnificație are, sportivul a avut un raspuns prompt. "Bineînțeles că are o semnificație, dar nu, nu suntem logodiți, daca la asta va gândiți"

Din surse ale apropiaților se pare că inelul pe care l-a primit J Lo este un simplu cadou pentru ziua ei de naștere. Sportivul a mai afirmat că se află într-un stadiu de maturitate încât nu mai poate lua decizii pripite în ceea ce privește statutul său social. Cu toate acestea, se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent și-au luat copiii și au mers într-o vacanța în Bahamas unde s-au distrat de minune. 

 

Current birthday situation... yup photo credit : @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

De asemenea, cea mai recentă melodie a artistei se intitulează "el anillo", în care vorbește despre un posibil iubit care nu-i mai ofera inelul de logodnă. Cu siguranță a fost unul dintre motivele care au condus la aceste speculații. 

  • Alex Rodriguez a făcut anunțul! Motivul pentru care Jennifer Lopez a primit inelul, nu este cel pe care îl credeam cu toții

related posts

Modifică setările cookies