Jennifer Lopez i-a lăsat cu gura căscată și pe actualul și pe fostul iubit, cu o singură poză


Are aproape 50 de ani, dar încă îi încinge pe foștii ei iubiți. Jennifer Lopez i-a dat pe spate cu o singură fotografie pe P. Diddy (fostul) și Alex Rodriguez (actualul).


Jennifer Lopez n-ar fi arătat la 50 de ani atât de fresh dacă nu s-ar fi îngrijit de silueta ei. Vedeta, care tocmai a terminat un regim de zece zile în care nu a consumat zaharuri și carbohidrați, le-a arătat fanilor de pe Instagram care sunt roadele „tratamentului”. J Lo i-a înnebuit pe cei peste 85 de milioane de admiratori, postând o fotografie în care și arată abdomentul lucrat și bustul de invidiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Imaginea l-a încins la propriu și pe fostul ei iubit, rapperul P. Diddy (Sean Combs), care a scris în drepul pozei „OMG”. J Lo și Diddy au fost împreună între anii 1999 și 2001. Lopez l-a părăsit atunci pe Diddy, din cauza necazurilor pe care acesta i le pricinuise. În 1999, ei au fost arestați împreună pentru posesie de arme de foc și furt de bunuri private. La scurt timp, J Lo a fost exonerată de orice pedeapsă, fiind considerată nevinovată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

 

Actualul iubit al artistei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, nu s-a lăsat mai prejos și a postat și el un comentariu, însă la trei ore după Diddy. „Lucky me” (Norocosul de mine), a scris Rodriguez, făcându-i pe fani să confirme că, într-adevăr, e al naibii de norocos.

related posts

Modifică setările cookies