3 vedete, 3 siluete diferite....dar sexy! Ca cine ai vrea sa arati in costum de baie: ca Anda Adam, Andreea Banica sau Inna?


Ca in fiecare vara, vedetele din Romania ne fac in ciuda cu siluetele lor de invidiat. Pozele de la mare sau de la piscina, in costum de baie, sunt, de departe, preferatele fanilor. 


Andreea Banica, Inna si Anda Adam se intrec in poze in costum de baie pe Facebook, una mai sexy ca cealalta. Andreea Banica ne-a demonstrat ca are una dintre cele mai armonioase siluete din showbiz. Voluptoasa, cu forme seducatoare  - bust generos, talie de viespe si picioare frumos arcuite,  Andreea aprinde imaginatia admiratorilor ei pe pe Facebook

Anda Adam este una dintre cele mai fitt vedete din Romania, iar orele petrecute la sala de fitness se vad cu ochiul liber. Abdomen super tonifiat, picioare cu musculatura clar definita si un bust impresionant - acestea sunt trasaturile care o transforma pe Anda intr-una dintre cele mai sexy artiste din Romania.

Micuta de statura, dar cu o silueta de invidiat este Inna. Cantareata are un corp fara cusur si face furori in videoclipurile sale cu aparitiile in costum de baie.

  • 3 vedete, 3 siluete diferite....dar sexy! Ca cine ai vrea sa arati in costum de baie: ca Anda Adam, Andreea Banica sau Inna?

related posts

Modifică setările cookies