Paul Ipate are sfaturi pentru tatici, dar si temeri. Ce le-a marturisit actorul prietenilor sai virtuali 


Paul Ipate si Catalina Grama se pregatesc sa devina parinti, iar bucuria actorului este cu atat mai mare cu cat visul sau a fost indeplinit: vor avea o fetita.


Paul Ipate si Catalina Grama se pregatesc sa devina parinti, iar bucuria actorului este cu atat mai mare cu cat visul sau a fost indeplinit: vor avea o fetita.

Desi cei doi incearca sa isi tina cat mai departe relatia de ochii presei, evenimentele importante din viata lor merita sa se faca auzite. In urma cu putin timp, Jojo a publicat pe pagina de Facebook vestea pe care toata lumea o astepta de ceva vreme.

"Nu exista nici veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte.

Achim este foarte incantat ca familia noastra se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o. Abia asteptam sa va spun!! Daca ati sti de cate ori am vrut sa va scriu… Insa acum am simtit ca e momentul potrivit, iar eu cred ca trebuie sa iti urmezi inima de fiecare data in viata. Cand am aflat… am plans si am ras in acelasi timp si m-am simtit cu adevarat binecuvantata."

Reactia lui Paul a fost una cat se poate de emotionanta, iar acum el a postat un fimulet, pe pagina personala de socializare, in care ii "sfatuieste" pe ceilalti tatici de fetite.

Postarea sa a adunat peste 2700 de aprecieri iar comentariile au curs neincetat, in timp ce Paul le povestea prietenilor sai virtuali cum a primit vestea, dar si cum se simte in noua postura. De ce se teme actorul, dar si ce ii recomanda ceilalti tatici care l-au urmarit, vezi in live-ul de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies