Andra: "In copiii de la Vocea Junior m-am regasit pe mine, cand umblam de colo-colo. Nu am avut sansa lor" EXCLUSIV


Andra se pregateste pentru cel mai important weekend din cariera ei: cele trei super concerte pe care le va sustine la Sala Palatului pe 24, 25 si 26 februarie. Cantareata a vorbit in direct pe pagina de Facebook ProTV.ro despre aceasta experienta, dar si despre emisiunile in care va aparea in primavara: Romanii au talent si Vocea Junior.


"O sa incercam sa facem o selectie de piese. Am foarte multe melodii, mi-am dat seama de abia acum cate piese am lansat de-a lungul anului. Piesele care nu vor avea loc incercam sa le punem intr-un alt concert, anul viitor. Costumele trebuie sa fie lejere, confortabile de purtat. Cand ai pene si aripi pe tine...Trebuie sa fie ceva care sa arate spectaculos, dar si in care sa pot dansa si sa ma pot misca", a spus Andra despre seria de concerte "Iubirea schimba tot".

Vedeta este incantata de talentul copiilor pe care i-a intalnit la Vocea Junior. "Viitorul suna foarte bine, sunt niste copiii foarte talentati. M-am regasit in foarte multi copii care au venit la Vocea Junior, pentru ca m-am vazut pe mine acum foarte multi ani, cand umblam de colo-colo. Nu am avut sansa lor, pentru ei e mult mai usor in 2017. Modalitatea de a te lansa este mult mai usoara. Dupa o experienta la Vocea Jurior, poti spune ca esti deja persoana publica".

 

related posts

Modifică setările cookies