Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Ajunsă la frumoasa vârstă de 46 de ani, vedeta are un corp de invidiat și își surprinde fanii în cele mai incendiare ipostaze.

Andreea Bănică, apariție incendiară pe rețelele de socializare

Recent, artista și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie incendiară.

Este bine cunoscut faptul că Andreea Bănică arată senzațional la 46 de ani, motiv pentru care nu ezită să își etaleze trupul de invidiat. Artista a postat o fotografie în rochie neagră, transparentă, care i-a scos în evidență trupul sculptat. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe InstaStory, un internaut a întrebat-o ce mănâncă și cât de strictă este dieta ei.

Vedeta a mărturisit că nu mănâncă deloc dimineața. Știe că trebuie, dar nu poate. Ia prima masă la prânz și nu mănâncă în fiecare zi același lucru.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Sursă foto: Instagram