Andreea Bănică, nemulțumită de serviciile aeroportului Iași. Artista, foc și pară după ce a fost preluată cu autobuzul


Andreea Bănică a cântat la Iași pe 14 august, unde a întâmpinat probleme de cum a ieșit din avion. Artista s-a plâns pe rețelele sociale de condițiile în care a fost primită în capitala Moldovei, condiții pe care le suportă toți pasagerii care călătoresc pe calea aerului.

Tag-uri: #Andreea Banica

Andreea Bănică a tunat și a fulgerat după ce a aterizat la Iași. Artista acuză conducerea aeroportului că își bate joc de călători fiindcă nu informează corespunzător că anumite servicii aeroportuare nu sunt accesibile celor care aterizează în orașul din Moldova.

Cântăreața a turbat când a aflat că nu poate fi preluată de șoferul ei, din fața terminalului, și că trebuie să părăsească pista aeroportului la bordul unui autobuz, cu bagajele după ea.

Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce... Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din cap și nu știu nimic, care nu au nici o răspundere! Este anormal să iau un avion până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze pentru că nu poate ajunge mașina să mă ia de la sosiri de unde îi poate lua pe alții culmea, de unde m-a luat de atâtea ori”, a tunat cântăreața pe rețelele sociale.

Aeroportul Iași se află în proces de extindere, datorită noului terminal care va funcționa aici. Din această cauză, anumite servicii nu sunt asigurate de aeroport.

Totuși, Andreea Bănică îi acuză pe cei responsabili că nu-i informează pe pasageri că nu pot părăsi aeroportul cu mașina personală.

Suntem luați de proști și tratați ca proștii! Dacă aș fi știut mi-aș fi făcut alt plan (nu mai zburam sau îmi trimiteam bagajele cu mașina)”, a mai spus artista.

Andreea Bănică: „Da, sunt o prințesă”

Cântăreața a revenit pe Instagram unde a dezvăluit că mulți admiratori i-au scris după ce au aflat cu ce probleme s-a confruntat la Iași. Andreea Bănică a dezvăluit că a primit și niște mesaje răutăcioase, de la unii internauți, care au ironizat-o și au numit-o „prințesă”.

Da, sunt o prințesă. Atâta timp cât eu plătesc pentru servicii, vreau să fie serviciul pe care-l plătesc. Eu am plătit să vină să mă ia mașina de acolo, de la aeroport, să fiu ridicată din aeroport și să plec la concert. Este normalitate”, a spus artista într-un story.

Andreea Bănică a mărturisit că nu e prima dată când are probleme pe acest aeroport. Cu altă ocazie, susține cântăreața, a fost pipăită pe sâni în cadrul controlului corporal. „Da, exact cum auziți! Verificată dacă am silicoane, probabil”, a mai spus Andreea Bănică.

Fotografii: @iamandreeabanica

Vezi și VIDEO: 

  • Andreea Bănică, nemulțumită de serviciile aeroportului Iași. Artista, foc și pară după ce a fost preluată cu autobuzul

related posts

Modifică setările cookies